Што би направиле кога 24 часа би биле невидливи?

Па кога би бил невидлив би ја направил најголемата пљачка шо се десила до сеа и после дифус да ме нема од државата... идам у Куба :) А кога имаш пари после и не мора да си невидлив, имаш се: коли, жени ма се баш се... :) е сеа ако сум некој малер да бидам несреќен од кога ќе ги имам парите тогаш се е џабе...:helou:

1. Ќе отидам по пари
2. Ќе си ги поправам оцените у дневник зш разочаруваат
3. Има да ги истребам сите грци

секој хулиган, силеџија, убиец и се негативно што се дружи со лукавиот ке го турнам со лавата на некој активен вулкан и тоа за ПО МИРНО ОПШТЕСТВО

Пааааа вака сеа....

1.Ке ги истребам сите Гејци од планетава ни за лек да нема,Македонија до Индија ке биде :pipi:
2.Ке отидам во Милан и не знам зашо,многу сакам да ја посетам Аргентина...
3...ке го истепам Чак Норис :pos:

секој хулиган, силеџија, убиец и се негативно што се дружи со лукавиот ке го турнам со лавата на некој активен вулкан и тоа за ПО МИРНО ОПШТЕСТВО
Тогаш светов нема да биде интересен.

Он..
* Ќе си ограбам некоја банка и фаќам џаде у амерички соединети држави.
* Ќе ѕиркам малку по вециња како се бањкаат типки.
* Би и ја запалил косата на математика.

ке малтретирам девојки... сексуално.

Пааааа вака сеа....

3...ке го истепам Чак Норис :pos:
You have temporarily invisibility and he has permanent invincibility ;)

Иначе да сум невидлив нема да правам нешто немогуче како да убијам се што е грчко дека за 24 часа би убил 1/60 грци чак и мање. Исто така нема да правам пљачки. Најнормално одам до кај неколку женски особи и правам некои интересни работи.

Ќе ограбам банка,ќе одам во домовите на многу луѓе и ќе гледам се шо се дешава и то..:tv:

Да бев невидлив 24 часа... Натали ќе му даде на човекот.

Сите што не ми се омилени ќе ги вадам од памет. Ќе им затварам врати, ќе им фрлам предмети, ќе ги удирам по тил онака... Колку да се шекнат.

Арамилак, на велико.

Шлепање у авиони, крадење по бутици, присуство на сите можни концерти што сакам да ги видам и чујам...
У принцип такви, досадни идеи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom