SV-Strange
Sorcerer Supreme
- Член од
- 27 август 2007
- Мислења
- 3.604
- Поени од реакции
- 367
:pos2: а не му ги разбираш текстовите? или те мрзи да ги пишуваш ... :pos2:dali nekoj znae kade mozam da najdam tekstovi od Toni Zen
:pos2: а не му ги разбираш текстовите? или те мрзи да ги пишуваш ... :pos2:dali nekoj znae kade mozam da najdam tekstovi od Toni Zen
koj si ti po red i na dvete traki? posto si gi slusam da ti kazam mnogu mi se dobri i dvete, prodolzete taka zakon!На линкот подолу има две траки кои ако сакате можете да ги слушнете.Не ми е намерата да се рекламирам бидејки и јас рецитирам во песните,но ако некој сака да слушне комбинација од комерцијален ритам и андерграунд текстови ова (можеби) ке му го задоволи вкусот.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=247371283
AHA.........ne biduva niso drugo.....Коцка а само АМЦ се во цела Битола? Ти мислиш на тракиве цела Битола се исправила да рецитира? Си чул други да збориш?
samo davam kritika neli,treba rabota zaso rapot so go praat ne e toa toa,bojle pomalku rap ali kvaliteten otkolku sekoj vtor raper da dava losa slika za ovaa kultura.........Да,да и ти со ваков став после ќе збориш дека поштуеш Македонски Рап.. И треба уште артисти и уште рап.. Ако не ги подржуваме тие што ги имаме како бараме нови и подобри? :smir:
АЈДЕ БЕ СИНЕ СТАВИ ЛИНК ОД ТВОЈА ТРАКА ДА СЛУШНЕМЕ СИТЕ ШТО ИМАШ!!!samo davam kritika neli,treba rabota zaso rapot so go praat ne e toa toa,bojle pomalku rap ali kvaliteten otkolku sekoj vtor raper da dava losa slika za ovaa kultura.........
АЈДЕ БЕ СИНЕ СТАВИ ЛИНК ОД ТВОЈА ТРАКА ДА СЛУШНЕМЕ СИТЕ ШТО ИМАШ!!!
Ајде ти разубави ја сликата што јас сум ја направил лоша на Македонската сцена!!!
Јас ете снимам и имам нешто на што се гордеам и не се страмам да го споделам со другите.Во државата наша сите се критичари и подобри од секого а никој не зел микрофон ни да се обиде нешто а да не правам муабет за снимање.Па така да Коска брате ти си најмалку релевантен фактор кој треба да ми каже да се поправам.
И ако си глув ке ти појаснам нешто,ако рецитираме брзо не мора да значи дека копираме некој(пример Стр2)и најмалку твојот идол "Baze"...да ти кажам мој став за него,ретко го слушам а кога го слушам него страв ми е да не си го голтне јазикот од што многу сака флоу до крајности,а според мене тоа го можат само Krayzie i Bizzy Bone.А за Струја секоја чест!!!
Да не ја цитирам Girlll бидејки точно објасна кој кога рецитира само да појаснам за Западна Дестинација дека се близнаци и имаат многу слични вокали па така да и јас самиот што сум снимал со нив не ги распознавам кој е кој и не знам кој кога рецитира
bravo brat,zverski vi se pesnive.ja isto taka sum golem fan na Rap/Hip Hop pesnite(anti turbofolker).da ima nekoj so poveke ke ve forsira bi bile pravi zvezdi vo Makedonija.ama vo Makedonija stalno se forsiraat pogresnite luge taka da...jas ne sum registriran na myspace pa za download od kade da gi baram pesnive??На линкот подолу има две траки кои ако сакате можете да ги слушнете.Не ми е намерата да се рекламирам бидејки и јас рецитирам во песните,но ако некој сака да слушне комбинација од комерцијален ритам и андерграунд текстови ова (можеби) ке му го задоволи вкусот.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=247371283
nema da zboram za toa kakov rap pravis zosto ne sum te slusal, no po ova sto go pisa loso mislenje imam za tebe.АЈДЕ БЕ СИНЕ СТАВИ ЛИНК ОД ТВОЈА ТРАКА ДА СЛУШНЕМЕ СИТЕ ШТО ИМАШ!!!
Ајде ти разубави ја сликата што јас сум ја направил лоша на Македонската сцена!!!
Јас ете снимам и имам нешто на што се гордеам и не се страмам да го споделам со другите.Во државата наша сите се критичари и подобри од секого а никој не зел микрофон ни да се обиде нешто а да не правам муабет за снимање.Па така да Коска брате ти си најмалку релевантен фактор кој треба да ми каже да се поправам.
И ако си глув ке ти појаснам нешто,ако рецитираме брзо не мора да значи дека копираме некој(пример Стр2)и најмалку твојот идол "Baze"...да ти кажам мој став за него,ретко го слушам а кога го слушам него страв ми е да не си го голтне јазикот од што многу сака флоу до крајности,а според мене тоа го можат само Krayzie i Bizzy Bone.А за Струја секоја чест!!!
Да не ја цитирам Girlll бидејки точно објасна кој кога рецитира само да појаснам за Западна Дестинација дека се близнаци и имаат многу слични вокали па така да и јас самиот што сум снимал со нив не ги распознавам кој е кој и не знам кој кога рецитира