Kolegi aj ve molam ako gi ima nekoj prasanjata ekonomika i trgovsko da mi gi prati na mail verica_petrova@yahoo.com...Fala vi odnapred:smir:
Ти се зезаш нешто со мене?A trgovsko prasanjata
Треба да нацртам?Пошто гледам дојде до недоразбирање, Т. Право нема прашања, а Економика нема ништо ново, освен тоа што беше претходно кажано... :salut:
...како гласноговорник сум
BravoИзвините за офтопиков и за толку долгиот пост, али мислам дека некој мораше да каже јавно како стојат работите... јас бев изгледа тој, али не е важно...
Поздрав:smir:
Колеги претпоставувам повеќето учите од скриптата трговско, па сакав да прашам дали треба сите договори шо ги има у скриптата да се учат ?
Фала однапред :smir:
Аха, тенкју :smir:Тој материјал што го има на презентациите само тоа треба да се учи, а сега ти дали ке учиш од скрипта или од учебник, твое право:smir: И кажете плсс во кои термини се полагаат економика и трговско ??
Ајде и јас да помогнамАј ако може и мене некој кој ги има прашањата економика да ми ги прати, било кој... lj_ivanov@hotmail.com Благодарам однапред:wink:
Ти го пишав мејлот, ако сакаш прати ми ги прашањата.ти благодарам однапред :smir:Ти пишав порака