Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Економика на претпријатие треба да се учат тие: според Боше вака...според Тоше онака...според Јоше кизнајт како....? :vozbud::vozbud::vozbud:

ај колеги честито 500 страни трачарење професори и остали слични активности, а и дај боже уше по многу да ни се множат.

1. @ #Серафимоски#. колега касниш.
2. МИЈАЛЧЕ САНТА RULEZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!
3. Која е страната за зачленување на Зефир ????
4. Млад надежен, бистар, студент од прва година на економски факултет со амбиции за освојување на економскиот свет, бара соодветна група за неговите способности која ке го прифати како член во истата за вежбите е-бизнис во првата група од 8-10 часот.

ЕДИТ:
Во третата група од 18 до 20 часот.

Економика на претпријатие треба да се учат тие: според Боше вака...според Тоше онака...според Јоше кизнајт како....? :vozbud::vozbud::vozbud:

не е на одмет да се прочитат и тука/таму да се знае од прилика кој за што "зборел".
мене на прв колоквиум ми се падна дефиниција за организацијата на претпријатието според Куколеча (оние трите економика/организација/работење на претпријатието) и онаа теоријата на Питер Друкер демек што е најбитно (мислам дека беше создавање нов пазар и нов потрошувач)
сепак повеќе внимание обратете на поделбите

Економика до која страна е прв колоквиум и кои страни се скратени? Постои тука таков шо се влече по предавања да ми каже? :)

Економика до која страна е прв колоквиум и кои страни се скратени? Постои тука таков шо се влече по предавања да ми каже? :)
И јас сакам тоа да знам, а инаку колку чисто за информација Економика колоквиумот ни е на 1ви март:) Рекла: ` ај да не биде сабота ко деловна етика, ќе биде понеделник` :)

И јас сакам тоа да знам, а инаку колку чисто за информација Економика колоквиумот ни е на 1ви март:) Рекла: ` ај да не биде сабота ко деловна етика, ќе биде понеделник` :)

Да :) , слушнав и јас... но слушнав и дека статистика ќе биде на 27ми.. :jaj:

менаџмент на човечки ресурси само поделбите треба да се учат?

A kolegi, znaete za e-biznis tretata grupa sto odi od 18 do 20h, koga ke treba da gi formirame timovite?

Да :) , слушнав и јас... но слушнав и дека статистика ќе биде на 27ми.. :jaj:

А јас баш слушнав како асистентката Марија вика: „Ќе биде после 27ми... Обично не го ставаме меѓу првите, ќе ве известиме поточно.“
:smir:

A kolegi, znaete za e-biznis tretata grupa sto odi od 18 do 20h, koga ke treba da gi formirame timovite?

На вежби коа ќе си идеш од 18 тогаш :)

А јас баш слушнав како асистентката Марија вика: „Ќе биде после 27ми... Обично не го ставаме меѓу првите, ќе ве известиме поточно.“
:smir:

Е дај Боже да е така и да ме излажале :smir:

Добро ќе биде ако Статистика е после Економика, да се надеваме дека ќе биде така, треба да земеме уште 2глави.

Што испадна сега со статистика вежбиве, кога ќе имам пак, прашувам за кај асистентот, Драган мислам се викаше ?

Што испадна сега со статистика вежбиве, кога ќе имам пак, прашувам за кај асистентот, Драган мислам се викаше ?

Вежби статистика има во четврток од 10-12 и во петок од 8-10.
Е сега кој ќе ги води Драган, а кој Марија не се знае.
Напрај некоја комбинација:smir:

Ај пак да си прашам јас.... Да не има некој нешто материјал за понуда и фактори на понудата????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom