Uf teska pobeda od vcera. Edvaj go tepavme Levante 1:0 so golot na Riki vo 87 minuta
RIKI MAJSTORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RIKI MAJSTORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bravo za tebeоваа утакмица ми донесе 700 денари:kesa:
со победа би играле во интертото купотМора да се победи Атлетико.Со победа против Атлетико би си ги зголемиле шансите за влез во Европа.
Депортиво тогаш против Милан мислам ја изигра најдобрата партија во историјата!Од последните 10 сезони на Милан таа сезона беше најмоќен!Алал нека им е на Депортиво што успеаа да го декласираат така убедливоKizo The Madman напиша:Изгледа се меша кога Депортиво изгуби од Монако со 8-3, кој беше финалист таа година :kesa:
Инаку, тој натпревар со Милан беше 4-1 за Милан на Сан Сиро, а на Риазор победи Депортиво со 4-0. Кога ќе се сетам само колку јака беше таа сезона во ЛШ, во полуфинале испаднаа два мои омилени клуба, Депортиво Ла Коруња и Челси... Во четвртфиналето Депортиво-Милан, и Арсенал-Челси, беа неверојатни натпревари...
Deportivo so prvite zasiluvanja MISTA i OMAR BRAVO. Inace vlegovme u intertoto i igrame so pobednikot od renova i bnei sahinДепортиво тогаш против Милан мислам ја изигра најдобрата партија во историјата!Од последните 10 сезони на Милан таа сезона беше најмоќен!Алал нека им е на Депортиво што успеаа да го декласираат така убедливо![]()
Благодарам за честитките.16 години Реал е без победа во Ла Коруња,но тоа не мора да значи дека и оваа година Депортиво ќе победи.Добро е што Робињо нема да настапи,но ќе мора многу претпазливо да се игра против фаворизираниот Реал.Ќе биде интересно вечерва против Реал. Очекувам квалитетен и неизвесен натпревар
P.S. : Ќе забораев, честитки за пласманот во Купот на УЕФА ... :smir: