така
Добили сме го веке, много е добар и пишуват дека због касарните и летиштата баш ги е.. шо ке правим и шо нема да правим.
`Daskale` moj...pameten i prepameten...:pos2:
Daj kaj sto ke pomines da pocneme da sobirame pamet...posto od tebe pamet prosto `blika`...pa nie so kofata po tebe......jebi ga...da sobereme malku.
Od sto imas mnogu pamet...mesto za kosa ne ti ostanalo...pa svetis navecer na mesecina!
Ali cek Zeko `prostiot` da ti objasni kako stojat rabotite...i kako se postaveni kockite na kurvata sudbina na balkanot:
Vie (bugarite),rumunite,madjarite,hrvatite i taka na zapad...ste so germancite. не е баш тако, зошто твите бракја ми зборуват сите дека сме со русите, ама ок.
Srbite,crnogorcite...a i grcite nesto stojat na dve stolici...se so rusite!
Nie...definitivno vleguvame zaedno so albancite so jenkite (shtatite)...!
е тоа ни е проблемот, па сите сме со русите и сите со американците, ама прво сме един против друг.
Na Kosovo i u mojata Bosna e tablata...zarovite se frlaat od okolnite zemji......Nazalost drugar moj...taka stojat rabotite na tablata na kurvata sudbina!
Ами другар Босна го знаш дека никогаш не е била нормална држава, тамо проблемите су уште после турците, а насилното зедништво знаш што спровоцира
Da ti `crtam`mozni zaebancii i razvrski......ne treba neli?
Bitno e edno...nema nesto mnogu mnogu da se naziveeme u blizina na tablata za igra...se nekoj zar ke padne kaj sto ne treba.
Па добро, да пада за нас нема што да губим, само може да добием, ама мислам дека веке нема шанс да се случи ова.
Za max. 20 god. od sega,onaa fasistickata tvorevina na svabite vikana E.U(jebi ga...sto nikogas ne uspeaa so puska...so politika i so pari privremeno go sklepaa) nema da postoi vise...ke se skrsi po dolzina i po sirina pod naletot na ludite rusi i kaubojski raspolozenite jenki.
Грешиш, ама тотално, види дека Герм и Фран сега су многу близки со Русија, и САшт су мало паниковани
E ako togas `drugar moj`...ne podmine `golemata igra` ...ke mi ostane zelbata pusta da ti go okacam skalpot na bajonet......pa mozda i kako isluzeni i umorni vojnici ke sedneme u kafana da pieme zaedno po `edna`...i ke se inatime tamu stvarno po drugarski.
Пак грешиш, читај го Вазов - "Новото гробише крај Сливница" - то мож да биде, ама ти го кажувам дека нема да се деси
p.s Ocekuvaj ostar demarsh u skoro vreme od jenkite `drugar`...za specijalnata vojna koja sto ja vodite kon Makedonija.
Valjda citas megju redovi...da te e..m...valjda ne mora da preveduvam.:smir:
Добили сме го веке, много е добар и пишуват дека због касарните и летиштата баш ги е.. шо ке правим и шо нема да правим.