Г
Господ
Гостин
Бог нека ни е напомош годинава..Даркмен е најстар у екипата,ако не и најдобар.
Kolku za informacija Treska e Makedonija G.P. . Gjorce ke se vika Treska do 1 januari za koga mu istekuva suspenzijata za ovaa sezona od 1 januari avtomatski se vraka imeto Makedonija G.P. . Treninzite se pocnati , trener e Vasko Bozinovski- Bardo . Treska ke igra vo 4 liga posto se fuzira so Gjorce i mislam deka ke se vikaat Sisevo, taka da ambiciite se znaat za ovaa sezona , vcera sekretarot na Makedonija G.P. ne go interesirale so koj ke igra Gjorce prasuval Barazot za 2 liga koga se pagja . Taka da ke imate teska zadaca sezonava za 1 mesto :smir:1 kolo Slobodni
2 kolo Slavija-Besa
3 kolo Skendija-Slavija
4 kolo Slavija-DRacevo
5 kolo Alumina-Slavija
6 kolo Slavija-SSK
7 kolo Treska-Slavija
8 kolo Slavija-Butel
9 kolo San Siti-Slavija
10 kolo Slavija-Bratstvo
11 kolo Lepenec-Slavija
Posto vo prvoto kolo sme slobodni za nas sezonata ke pocne nakaj 20 i nekoi Septemvri. Grupata e lesna, ako imame ambicija
za prvo mesto. Ako imame ambicija za prvo mesto, ondak rasporedot za prviot del od sezonata e idealen. Prvite utakmici do 6 kolo
bi trebalo da gi dobieme. Imame mlad tim, so koj normalno na poteskite gostuvanja moze da sonuvame za bodovi, ali posto
niedna od drugive ekipi nema nikakvi ambiciii, moze da se prosetame do prvco mesto. Odlicno e sto gi propustivme Gjorce, Rastak, Madzari i Ilinden.
Ne smee da se propusti sansava...
Btw vo nedela prijatelska Butel-Slavija...
Oва е поздрав од SaberRider :helou:
Прво се направи таква фузија , но потоа Волково се предомислијаOf lele, a ubavo mi rekoa mene vo sedmo kolo igrame so Gjorce, jas go gledam rasporedov i vikam tolku li sum kjorav nigde ne pisuva Makedonija GP
Pa neli so Volkovo se fuziravte be??? Iron Lion Zion me izlazal znaci :icon_mrgr
Epaaaa, sega mi e jasno od kade doagase taa doza na nesigurnost okolu prvoto mesto Ali ako pokazeme ambicija i nie, tesko vi se pisuva vo borba za prvo mesto
Aj podobar muabet ke pravime otkako ke mi pomine banot, vaka kako debil gi izmacuvam drugive da pastiraat mesto mene :icon_mrgr
Prvo trebase so Volkovo da bide fuzijata i rabotata bese zavrsena no se ispokaraa za pari i Volkovo posto se pametni sega ke igraat vo 4 liga . Znaevme deka se fuziravme so Treska ama cekavme se da bide gotovo da ne izleze dezinformacija ne e Iron Lion Zion kriv :smir:. Sponzor e Blagoja i ima za zadaca da go vrati klubot od kade sto go zema , vo 1 liga kako i da e ke bide interesno ako nisto drugo ke se podobri Tifo-scenata vo ovaa 3 liga . Se gledame 7 kolo :smir:Of lele, a ubavo mi rekoa mene vo sedmo kolo igrame so Gjorce, jas go gledam rasporedov i vikam tolku li sum kjorav nigde ne pisuva Makedonija GP
Pa neli so Volkovo se fuziravte be??? Iron Lion Zion me izlazal znaci :icon_mrgr
Epaaaa, sega mi e jasno od kade doagase taa doza na nesigurnost okolu prvoto mesto Ali ako pokazeme ambicija i nie, tesko vi se pisuva vo borba za prvo mesto
Aj podobar muabet ke pravime otkako ke mi pomine banot, vaka kako debil gi izmacuvam drugive da pastiraat mesto mene :icon_mrgr
Па нели сме слободни во првото коло???Значи со овие во ФФМ никогаш не се знае ништо , има информации дека почнуваме оваа сабота или недела..