Славија останува без костурот на тимот, а тоа беа тетовчаните.
Ништо не е сигурно до одржувањето на состанокот. Прв пат слушам за твојава информација така да неможам да ја потврдам но мислам дека не си во право:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дресови на Славија се продаваа на саем 590 ден.
Ова како инфо за оние што не виделе![]()
Им дале исписнице или..?
Па прочитав од тебе во тамата за Вардар и заборавив да те препрашам. кај се продаваат овие дресови???
Не бе какви исписници. Немаат земено плати и ваљда се налутиле али мислам дека ќе се среди тоа:smir:
Океј мислев да не се продаваат во некоја продавницаКако што разбрав имале фабрика во Инџиково и дресовите ги правеле по нарачка + не се доплаќало за да ти стават бројка и име на грб, барем така ми кажааАко сакаш да ти дадам број?
Ќе видиме. И да не напуштат имаме резервни варијанти :smir:Ама додека се среди тоа отиде возот
Инаку неколку играчи ги бара Љуботен,па таке да ако не им дада плата ништо чудно нема да биде ако ве напушта.
Како што слушнав незнам колку е точно, Еуромилк изгубиле некој судски зпор и тоа загубиле огромна сума на пари, ако знае некој повеќе нека пишеnemaat plata zemeno igracite bidejki sponzorot e vo kriza
Океј мислев да не се продаваат во некоја продавницаАј ќе се договориме по ПП пошто информацијава кога им ја кажав во маало се умреа од смеа сите
![]()
Плаво-бели дресови со знакче Славија...![]()
Амблемот е сличен на овојсамо е со потемна боја (колку што се сеќавам)![]()
![]()
Знам знам го имам знакчетоСамо ми беше чудно што баш од третолигашки тим имаат дресови. Па јас цел живот од Вардар барам дрес, па ни на крај памет не ми било дека ќе најдам дрес од Славија
![]()
на 30ти играте со славија сараево пријателска.Денес почнаа тренинзите на Славија. Не загледав кој се во тимот затоа штои само поминував ама ќе инфориумирам подоцна :helou:
на 30ти играте со славија сараево пријателска.
е не знам тоа. на нивниот сајт пишува дека ќе играат пријателска со славија, а моментално се на припреми у негорци, па или таму или у ск ќе се игра најверојатно.
Кај ќе се игра??? Да не доаѓаат во Пржино![]()