Покер

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Е така е :)

--- надополнето ---

Сега се регистрирав на покерстарси фултилт, и играм фреерол, ама не ми се погоди тексас холдем. Се некои омаха, студ, хорсе ама ке научам со време.

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Значи на покерстарс има само еден фрирол и треба да влезеш до 72 место за да играш на друг турнир, па затоа ти препорачувам да не ги играш.Ќе одиш во Tournaments-Special- и таму има на секој 2 дена балкански фрирол со солидни награди.A на фултилт имаш фрироли на секои 4 сати мислам

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
Слушам имало турнири со 600 ден учество во Битола со дилер ... на 4,5 маси со ребај мислам ..другари ми кажвеле кој знајт поопширно нека пишит ..........
........... Одприлика во колку сатот се Фреролите на покер старс? ........

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Се регистрирав на покерстарс и ми дадоа 2 евра кредит да користам на микро маси :)
ке ми даде ли тоа ффп или не, гледам дека некои турнири се и со ффп за влез

--- надополнето ---

не го најдов балканскиот, има ли фиксен термин на секои два дена или се менува терминот?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.267
Поени од реакции
2.267
Знае ли некој каде можам на ФулТилт да ја сменам часовната зона. Изместена ми е и ми прави проблеми со барањето на турнири, сега се пријавив за еден, почнува за 5 миниту, а покажува дека почнува во 18.35 на 12 Септември. Значи ми касни добри 6 часа:toe:

--- надополнето ---

Kој е "pesovski" у Pokerstrategy?
Јас сум. Доби 100$?!?!? И што треба да направи тој што те пишал како Referal, за ти да добиеш 100$?

pit

Член од
26 август 2010
Мислења
35
Поени од реакции
2
Знае ли некој каде можам на ФулТилт да ја сменам часовната зона. Изместена ми е и ми прави проблеми со барањето на турнири, сега се пријавив за еден, почнува за 5 миниту, а покажува дека почнува во 18.35 на 12 Септември. Значи ми касни добри 6 часа:toe:

--- надополнето ---

Јас сум. Доби 100$?!?!? И што треба да направи тој што те пишал како Referal, за ти да добиеш 100$?
Треба да направи 5000 strategy points за да добиеш 100$,многу ретко некој да направи толку поени. Не може да се сменја часовната зона 7h e назад

--- надополнето ---

На крајот на секој месец има фриирол за 5000 $ само за регистрирани през PokerStrategy.com

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.267
Поени од реакции
2.267
Треба да направи 5000 strategy points за да добиеш 100$,многу ретко некој да направи толку поени. Не може да се сменја часовната зона 7h e назад

--- надополнето ---

На крајот на секој месец има фриирол за 5000 $ само за регистрирани през PokerStrategy.com
Значи од тие што се регистрираат преку тебе немаш никаква корист:jaj:

п.с. и можеш ли да ми пишеш на профил кога ќе биде тој фрирол, сега од среда ќе сум повеќе со обврски нема да можам да следам...

pit

Член од
26 август 2010
Мислења
35
Поени од реакции
2
Значи од тие што се регистрираат преку тебе немаш никаква корист:jaj:

п.с. и можеш ли да ми пишеш на профил кога ќе биде тој фрирол, сега од среда ќе сум повеќе со обврски нема да можам да следам...

Тие што се регистрираат преку тебе като направат 15 strategy points, добиваш 10$ после като направат100 strategy points +15$ ,5000 strategy points +75$
Ке ти пишем за фриирол кога ќе биде

--- надополнето ---

На 15.09 ке има 1000$ freeroll за сите фенове на pokerstrategy во facebook http://www.facebook.com/PokerStrategyBG#!/PokerStrategyBG?v=wall

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
ке ни прати во порака Пассворд од фриролот ?? или треба да се регистрирам уште нешто ?

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Го најдов балканскиот на покерстарс

А можам ли да ги добијам 50 долари од покерстратеџи, бидејќи немам виса електрон. Има ли некаква врска тоа или не?

Си направив акаунт на покер770 и не ми се свиѓа баш, повеќето фреероли се за француски државјани, а останатите се со награден фонд капи, маици, налепници и остало. Дали знае некој како можам да го избришам, или нема штета и да остане така, да не играм повеќе на него?

Полека се снаоѓам во сите софтвери за покер, ви благодарам за помошта на сите, особено на Поштарот. :)

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
како се викат фрееролот балкански ..и кај да го барам ??

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Нема потреба да го бришиш, остави го не знаеш кога ќе ти затреба.Јас имам преку 25 покери спуштено и во секој момент можам да најдам фрирол

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Сега ми стигна маил, од покер770, откако пратив кај нив маил со код за да ми дадат бонус од 7.70 евра. Ми рекоа да им пратам копија од лична карта, за да ми го овозможат бонусот. Некој регистриран кој го има ова направено?
И дали можам да користам покерстратеџи, почетниот капитал, бидејќи немам виса картичка???

Kajgana Shop

На врв Bottom