Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да ве прашам, на Канал 5 WPT кои денови и во колку саат ги дават?
Иначе на фејсбук незнам што ми е, ама 3 дена по ред немам една рака добиено, само губам - буквално. Едвај чекам на 2400 што ги дават секој ден и пак како ништо ги губам.
Како прво покерот секој го сваќа различно.За некој тоа е хоби а за некој е професија.Прочитав дека некој велат дека е глупост.Колку за информација тоа е најиграната и најплатената игра во светот.Наградните фондови на турнирите се по 10 000 000 долари и повеќе.Некои играчи имаат освоено милионски суми во нивните кариери.Колку што гледам покеров е во подем и во нашава држава.Се организираат турнири, по интернет сајтовиве за покер како Pokerstars, Full Tilt, наоѓам по некој Македонец и мило ми е што се игра играва.Само продолжете и се дај боже некој да стигне на некој голем турнир
Освен на фб има на друго место за играње ?
Освен на фб има на друго место за играње ?
Играв fold и подобро што играв така бидејки после флопот еден тип отиден ол-ин,и победи со два пара...Значи ако не сум одел fold ке сум изгубел пола милионабе трипам ја или сварно си fold ирал ??![]()
Играв fold и подобро што играв така бидејки после флопот еден тип отиден ол-ин,и победи со два пара...Значи ако не сум одел fold ке сум изгубел пола милион![]()
Мене вчера еден ме уби му отидов ол ин со две шески а од две осмици и ми плати и ми зеде 40 илјади..