Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
More so se desava,site kradat,na site nesto mu fale Sega i dimitar li se putil vo biznis,sinoka feni gi ograbile vo bitola,:wink::wink::wink:

и нас не ограбија у клубот бе даа масата а зеле циганииииииииииии крвта да му а ебам циганарија

Пу бе, масата ја дигнале :tapp: :pos:

pa ke ve kradat be stado bez kucinja koa ke nacekaat ne se budali da ve ostaaat:vozbud::vozbud::vozbud:

Шо дочекаме, воа ни у Заир го нема, облечен одиш на гостување, гол си идиш

Шо бе, Караџовски пак ли влегол у бизнис ? :vozbud:

Не заборавај да ја пренесиш твојата констатација на повисоките кошаркарски органи у Македонија, треба да се земе у обзир твоето мислење!
Хахаахахахаха, кога прочитав, веднаш се потсетив на момчето од Исланд:pos2::pos2: лева рака-десен џеб:pos2: воа само за на нашиот панаџур е:vozbud:

Христов ака Ивана=ЅВЕР:back:

Абе лујџе, Бошњак зошто толку мала минутажа има, ебаго

Абе лујџе, Бошњак зошто толку мала минутажа има, ебаго

Тоа ќе го прашаш Рајко он знае само и уше неколку негови блиски :pos: знаиш ќеиф ми е даа да му го искандираме името а шо викаш може ќе се попале момакот:vozbud:

Баш ме интересира како си иделе наваки на шорцеви и дресови :pos:

Si dojdile na dresovi.inaku mu bile zemeni site pari sto gi nosele,mobilni telefoni i trenerkite so koi bile dojdeni. Kolku sto razbrav deneska,celata steta ke ja snosi Klubot na Pelister,bidejki kajniv igraevme

Ako му треба на некој мобилен.резерви делови за мобилни телефони,тренерки, и друга спортска опрема :pos2:нека се обрати кај Караџовски-ги имал во поголем избор и давал попуст:vozbud::vozbud::vozbud::)))))))))

Луѓе мајтапот настрана,ама ова стварно е СРАМ шо се случи кај нас во салата,покрај толкаво обезбедување,ги има еден куп како на паркетот така и околу соблекувалните,влезовите,башка џандарите.
Чудна работа,треба да се расветли овај случај шо побрзо!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom