слободен си!!!! АУТAbe via od strumica nemaat klub i ne znaat so da pravat pa pisuvaat na nasiot forum , a pak via skopjani veke zaboravija so e pehar i sakat sa pisuvaat tamu kaj sto se sampionite ,,,u stvari site KUR da mi pusat. Krajot go krasi deloto.
P.s Vardar dadi gol...hahahahahahaaha.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Фока е синоним за девојка што го прима од кој стигне...Abe via od strumica nemaat klub i ne znaat so da pravat pa pisuvaat na nasiot forum , a pak via skopjani veke zaboravija so e pehar i sakat sa pisuvaat tamu kaj sto se sampionite ,,,u stvari site KUR da mi pusat. Krajot go krasi deloto.
P.s Vardar dadi gol...hahahahahahaaha.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
да да ова е легендарно навивање,боље текст НИКАД!!:jaj:Фока е синоним за девојка што го прима од кој стигне...
Поздрав до оваа наша ФОКА со
Ени-Мени-Сени
Навивам за ФЕНИ
леле ти најде да зборуваш види се на сликата каков си бе по пи*карска фаца од тебе немам виденоФока е синоним за девојка што го прима од кој стигне...
Поздрав до оваа наша ФОКА со
Ени-Мени-Сени
Навивам за ФЕНИ
А кажи им на другарчињата зашто си го тинкаш на мене секоја вечер, пред спиење?леле ти најде да зборуваш види се на сликата каков си бе по пи*карска фаца од тебе немам видено
ауууууууу НЕЖЕН ЦВЕТУ да не те навредив извини еве ке ти го ишприцам на челавицата малце лековита е ваа мојта сперма одма ке ти порасне коса хахахаА кажи им на другарчињата зашто си го тинкаш на мене секоја вечер, пред спиење?
Сигурно тоа ти е најголемата сексуалната фантазија....тоа си замислуваш кога ми ја гледаш сликата....оп оп оп, пази ке ти шприцне на екранот...знаев дека сум на одерден број луѓе тука опсесија, ама дека на некој сум му сексуална фантазија....мислам wooooooooooow, тоа е огромна чест за мене, без разлика што си машко, па дури и без разлика што си копачауууууууу НЕЖЕН ЦВЕТУ да не те навредив извини еве ке ти го ишприцам на челавицата малце лековита е ваа мојта сперма одма ке ти порасне коса хахаха
Следно коло е во среда, убаво си прочитал, најверојатно е слободен термин од БИБл, па нашиве го користат за порано да завршат првиот дел, да не фати студот, поради немање греење на 6 од 8 сали кај што се играа бре луге оваа другово коло да не е преместено за во среда??нешто така се зборуваше а и во весник пишува дека е на 26?ај да видиме добро ке да е така!
добро ке е да е така зашто во сабота е таксират а ние играеме со работнички.Следно коло е во среда, убаво си прочитал, најверојатно е слободен термин од БИБл, па нашиве го користат за порано да завршат првиот дел, да не фати студот, поради немање греење на 6 од 8 сали кај што се игра
Јас како што знам во сабота е Мзт - Работнички, значи едно коло претходно треба да е Фени - Работнички.добро ке е да е така зашто во сабота е таксират а ние играеме со работнички.
Леле нежна ти ли шприцаш така пред монитор па се гледа пишиш пост у 14час РАДИКАЛЧА е тука да ти реплицира пишиш пост у 16час пак он тука пишиш во 18час пак он тука и така по цела ден НЕЖНИОТ ЦВЕТ РАДИКАЛЧА дрка пред комп на форумот не излегува надвор пошто ке ја напданат манијаци мн е нежна исто и како на сликата со наслов РАДИКАЛЧА И НЕЈЗИНАТА ДРУГАРКА АЕРОДРОМКА ДОЖИВУВААТ ОРГАЗАМ ДОДЕКА НИВНИТЕ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ БАРААТ ПОМОШ ОД НИВ ИЗГЛЕДАШ КАКО 5 ДУШИ ДА ТИ ГО ПИКААТ НАЕДНАШ А ЗА ТЕБЕ КЕ ЈА ПОСВЕТАМ ПЕСНАТА Погледни се те имало и во спотСигурно тоа ти е најголемата сексуалната фантазија....тоа си замислуваш кога ми ја гледаш сликата....оп оп оп, пази ке ти шприцне на екранот...знаев дека сум на одерден број луѓе тука опсесија, ама дека на некој сум му сексуална фантазија....мислам wooooooooooow, тоа е огромна чест за мене, без разлика што си машко, па дури и без разлика што си копач
Во прилог следува песната која воџата Манџаре си ја пушта кога ја гледа мојата слика:
„цвече за њу купујем,
ал мислим на тебе„
:smir::smir::smir: