Мене никој неможе да ми забране да го сакам ФЕНИ и да го пратам!!!
И јас ги сакам сите Кавдаречки екипи и навивам за нив.....
Шо има врска какви се воџите на Чкембари?:kesa:
Ние одиме на Пелистер поради тоа што си живееме со Чкембари и плус помладите генерации уште од сега да ги зближиме(во кои и јас),да добииме искуство бидејќи тоа е најголемото дерби и тн....
Не ни пука немај мака:baeh::baeh:
Ти не знаиш шо лафиш
И многу дрога не е на арно:nenene::nenene:
Коа кока кола бе?
Кои сендвичи?
!!!!
И пак ќе ја ставам песната од
расцепената
А оти тогаш Амир ни ги зема тапаните и тв-то:uvo:
Да да и Лозари ќе си бидат таму,барем еден дел од Лозари во кои и јас
Инаку јас до сега немам испуштено утакмица ваа сезона и не планирам да испуштам без разлика дали картата ќе биде челепур,50,100,150,200 денари.....:helou:
Ќе видиме:bip::bip:
Кој сендвич у Битола бе,ти читаш ли шо пишиш?
А Амир рекол дека ни дале 1000 маици
А јас пред почетокот на плеј офот добив маица
Глупости:jaj:
Какви сендвичи бре?
Ми го отечи со тиа сендвичи
А сигурен си дека сите викаме ФЕНИ на кур?:uvo:
Позајмуваа да се разбериме:nesvest:
:pop::pop::pop:
Оти не сватите дека ФЕНИ му бил спонзор заедно со Синалко/Кожувчанка,Јан Бор....за рок фестот кој што го одржуваше а не за да го отворе кафи
Кот:nesum:
Некои ДА некои НЕ
На пример јас сум навивач на сите екипи шо се од Кавадарци:smir:
Продадена душа:zid::zid::zid::zid::zid:
Со вакви луѓе слободно може да си го врештиме по еднаш и тоа су
Ф
Јас мислам дека е во 17:00 часот....
Знам шо сакаш да кажиш со воа ама да си знаеш дека ни не сме тиа душмани бидејќи сме присутни на секоја утакмица на ФЕНИ за разлика од некои други.....:uvo:
На состанокот Амир не дозволил дури ни да ги кажиме нашите барања него одма почнал да лафе и цело време бил арогантен дури и Зизи каа му рекол оти не му даите број на Тони него он цело време да ви се јавуе вас и да троше кредит и Амир му рекол на чутукот ајде еве го Германос,оди купи му на Тони каков сака мобилен
Зизи кога прашал ти нас тапаните и телевизорот поклон ли ни ги даде он рекол да и Зизи му рекол епа јас како што знам поклон не се зима и не се враќа и тогаш Амир си станал и зи заминал со образложение дека имал работа
Сеа немам време да пишам се шо разбрав,ај др пат
Ајде у 7 саатот да а напниме салата и да го тепаме Вардар со +30