Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
и тие песни што ги знаат не знајат убаво да ги пеат ... Сега че ве ебеме ... Струмички пееедри струмички пееедри ... хаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2: хаха врска немате бе.Btw кај ви е знаметоCe ve razbiime nema da znaite od kaj ce vi fure toa ce vi se sluce :pos2: :pos2: :pos2:
Dvete tituli se nasi toa e 100% taka nego nesto mi e mnogu smesno za vas ednas ne tepavte i se posravte :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .Abe oni se sigurni oti i titulata e nivna ama tesko nesto odi haha
da taka bese ali deteto go banira na mnogu vreme iako ne trebase da bide baniran tolku kako sto mi kaza toj ali taa e i ce se vratel naskoro so nekoe drugo ime:smir:MIKI_KAVADRCI bese siguren 100 % deka ke ne tepat i na teren i na tribini ... NO SE SLUCI OBRATNOTO !!!
:smir:
Dvete tituli se nasi toa e 100% taka nego nesto mi e mnogu smesno za vas ednas ne tepavte i se posravte :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .
Ce zacutite site za 2 nedeli.
Inace sega nie seuste se raduvame i pokraj porazot bidejci sme 1 neli:pos2: :pos2: .
OK OK OK CE PRAVIME MUABET NA 16 KOGA KAVADARCANI CE A SLAVAT PRVATA TITULA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Знаеш што струмичани велат ,,Прво рипни па кажи ОП '' па затоa гледајте си ...
Извини,ама јас мислам дека на 16ти,почнува купот,а не завршува:smir: Ама ке ми биде многу мило да испаднете од Мзт:pos2: :pos2: :pos2:OK OK OK CE PRAVIME MUABET NA 16 KOGA KAVADARCANI CE A SLAVAT PRVATA TITULA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
epa vaka kupot pocnuva na 12 zavrsuva na 15 a na 16 ce si pisime na forumov.Извини,ама јас мислам дека на 16ти,почнува купот,а не завршува:smir: Ама ке ми биде многу мило да испаднете од Мзт:pos2: :pos2: :pos2:
OK OK OK CE PRAVIME MUABET NA 16 KOGA KAVADARCANI CE A SLAVAT PRVATA TITULA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Ама се плашам да не одпаднете,уште првата утакмицаepa vaka kupot pocnuva na 12 zavrsuva na 15 a na 16 ce si pisime na forumov.