Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
и тие песни што ги знаат не знајат убаво да ги пеат ... Сега че ве ебеме ... Струмички пееедри струмички пееедри ... хаха

Pa ako be ... ova im e prva sezono ke gi naucat kako i da e za 5-6 godini .. a od znameto si donesov i doma .. za SPOMEN ! :smir:

хаха.. сега ке се без знаме ке треба повторно да го стават ФАСТ ФООД ЛОЗАРИ хахахаха.. инаку кај ви е дебелиот воџата го немаше како што видов хаха.. можеби затоа ве немаше никаде хахахаха.... НЕ ПОСТОИТЕ НЕ ПОСТОИТЕ!

MIKI_KAVADRCI bese siguren 100 % deka ke ne tepat i na teren i na tribini ... NO SE SLUCI OBRATNOTO !!!
:smir:

КАДЕ ВИ Е ЗНАМЕТО ?
КАДЕ ВИ Е ЗНАМЕТО ?
КАДЕ ВИ Е ЗНАМЕТО ?
КАДЕ ВИ Е ЗНАМЕТО ?

ОООООООО НЕ ПОСТОИТЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!

Dvete tituli se nasi toa e 100% taka nego nesto mi e mnogu smesno za vas ednas ne tepavte i se posravte :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .
Ce zacutite site za 2 nedeli.
Inace sega nie seuste se raduvame i pokraj porazot bidejci sme 1 neli:pos2: :pos2: .

Знаеш што струмичани велат ,,Прво рипни па кажи ОП '' па затоa гледајте си ...

OK OK OK CE PRAVIME MUABET NA 16 KOGA KAVADARCANI CE A SLAVAT PRVATA TITULA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Извини,ама јас мислам дека на 16ти,почнува купот,а не завршува:smir: Ама ке ми биде многу мило да испаднете од Мзт:pos2: :pos2: :pos2:

OK OK OK CE PRAVIME MUABET NA 16 KOGA KAVADARCANI CE A SLAVAT PRVATA TITULA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

:uvo::uvo::uvo: мислам дека на 16 ке почне ... сакаш изгледа да кажеш дека тогаш уште у првиот круг ке отпаднете :pos2::pos2::pos2:

epa vaka kupot pocnuva na 12 zavrsuva na 15 a na 16 ce si pisime na forumov.
Ама се плашам да не одпаднете,уште првата утакмица:toe: А иначе ако ме прашуваш мене би ти одговорил без сомнение,дека сакам Финале Фени-Струмица,па да ви докажеме дека 2 пати не тепавте,на Струмички речено на ЖИМИ МАЈКА...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom