Животот во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата demkesh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок ти што си ?

Бугар си ти си одговори ние бугарите ебеме дур ти дркаш нешто у тој стил ...ок знаши бугар ли си мда знам дал да ти дам огледало или не ?

Србин во наjмала мера има право да кажува кои се предавници бидеjќи во Македониjа, туѓа за него земjа, е окупатор.

Ti nesto blizok rodnina na Slafko od forumov da ne si?
Ili vie bugarite imate ednostavno eden zaednicki prepoznatliv stil?

Сите се исти коа ке ги прашаш што се , кутат ко пички и одма Србите лошите , србите лошите...еден лош збор не сум рекол против РМ, против историја и никад не сум рекол дека Македонците се Срби , нити ме интересира историја нити ај фалсификувам ...признавам дека постојат Македонците , се дружам идам на сите теми, зборам комуницирам а не доагам политишки да серам само тука ко некој гавран ... тоа е разликата и зато ме људи воле јер сам искрен

Е сеа зборам против политичари ама ја не бирам против сите зборам тоа ми е хоби... па кој кур роден Скопјанец сум и никад не се срамам да кажам и да застапам мој став едноставно не сум пичка ко Вас ете тоа е поентата

Никад..од коj jазик е овоj збор, дали Гоце Делчев бугарскиот егзархиски даскал го користел? Аj само не се праj добар Македонец кога во душа си наjобичен шаjкач доjден од некоjа српска паланка. И што имам jас речено против државата? Се работи за историjата на овоj народ, а од сите на Србите наjмалце им одговара вистината за минатото му. Коj е твоj хероj - Иван Наумов или четникот против коj се борил во Азот?

Типично ја анте он анте курела пак избегнуе одговор

Абе ти Бугар ли си ?

Који си ти курац ?

никад ти е Скопски дијалект а ти ако си од Аспарухово некое село не е чудно што немаш врска

Ја кажав кој сум сите знаат за тебе не е утврдено

Никад..од коj jазик е овоj збор, дали Гоце Делчев бугарскиот егзархиски даскал го користел? Аj само не се праj добар Македонец кога во душа си наjобичен шаjкач доjден од некоjа српска паланка. И што имам jас речено против државата? Се работи за историjата на овоj народ, а од сите на Србите наjмалце им одговара вистината за минатото му. Коj е твоj хероj - Иван Наумов или четникот против коj се борил во Азот?

Кој е твој херој ти кажи мајторе и објасни се самиот себе и твоите историски гледишта ако сакаш т.е. Пошто гледам дека течно си збориш Македонски највеќе ми наликуваш на домашен паразит :toe:

Гоце Делчев бугарскиот егзархиски даскал

велиш а ?

Е па за мене тој е Македонец а за тебе ако е Бугарин или си Бугар или си предавник Македонски не знам што е полошо

Убав бил значи животот во шумаджијскиот протекторат, а ? Па не е за чудене што и до сега си кјутате по истиот начин воглаве со Латас и Бранко и ги трпите србските навреди на подобни шведи, зевсови и братови ....!

Кои навреди ?

пастирај да видиме кај тоа пишуе ?

бугарска работа фалсање , лаги измами клевети

Да живее слободна Македониja - долу Српското ропство !!!

Да живее слободна Македониja - долу Српското ропство !!!

Јао мали није нормалан

живела Клара Цеткин и Гергана заедно со Азиз :pos2: :pos2: :pos2:

кое бре ропство бе будало од пештера ли пишуеш ти или од дом за ретардирани ? :pos2: :pos2: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom