- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
nov trener e nikola ilievski - djidji
Ќе се истуркаат уште 3-4 кола, колку има до паузата?Тоа е има пари фали нешто друго,парите не се све во фудбалот по се изгледа.Заслужено Скопје отиде понатаму.Сега да ги видиме МАНЕКЕНИТЕ од Металург што ќе прават.
Така испаднаАман де Скопје неможевте да го победите..![]()
А Џиџи ги избкал или допрва ке ги брка на полусезона?Иначе редно беше Манчевски да лета,и да дојде некој поквалитетен голман.Ново засилување е исто така Јован Костовски што играше во Вардар,а доаѓа од екипата на ОФИ.Се надевам што побрзо ке биде заборавена оваа есенска полусезона и од пролет ке биде друга приказна.Џиџи најавува осум откази
Новиот кормилар на скопскиот прволигаш Металург Никола Илиевски - Џиџи ќе направи длабок рез во актуелниот погон на „железарците“, кои завчера направија од готово-вересија и беа елиминирани од второлигашот Скопје во Купот на Македонија
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=112791110264&id=19&prilog=0&setIzdanie=21848
Не знам во Спорт дали ги пишува имињата (уште не е online). Јас разбрав дека голманот Манчевски и Рутевски се првите што добија отказ. Според моите извори Јорде Георгиевски ќе биде новиот голман.
и омер бишевац не е веќе фудбалер на металургДенес има и официјална потврда. Рутевски, Шабани, Манчевски(голман), Стефановиќ, Донев не се веќе фудбалери на Металург. Утре ќе брани Наков, а од идната недела Јорде Георгиевски.
Да. Не ми текнуваше кој е шестиот.и омер бишевац не е веќе фудбалер на металург
Не биди толку сигурен дека ќе победитеДа. Не ми текнуваше кој е шестиот.
Денес три бода од Кратово. 1:0 со голот на Велковски. Силекс и лани го тепавме во Кратово.
Тетекс е на ред сега :helou: