Probav i taka dzaba e........А некој му кажа енкодинг да смени?
Во firefox: View -> Character Encoding -> UTF-8
Znae nekoj kade se naodzat tie linkovi da probram da go uninstaliram i pak da go instaliram ama neznam kaj mi se linkovite da gi sacuvam da ne se izbrisatkrimi напиша:Probav i taka dzaba e........
.E sega vaka imam linkovi vneseno vo bookmark kako mozam tie da gi zacuvam da nemise izbrisat?
ова не е проблем, него прашање, како/со која програма, да ги симнам клиповиве???/
http://dostoinstvo.mk/video.aspx хелп?!!!
BOOKMARKS -> ORGANIZE BOOKMARKS -> IMPORT & BACKUP -> BACKUP -> (си бираш локација и си пишиш име)Znae nekoj kade se naodzat tie linkovi da probram da go uninstaliram i pak da go instaliram ama neznam kaj mi se linkovite da gi sacuvam da ne se izbrisat
Најновиот фајрфокс (3.0.8) го имаш ? И кај мене е исто, не ги "памети" подесувањата. Секогаш на форумов (а и на сите други сајтови каде треба јузер/пасс) морам да ги пишувам при секое вклучување...На Мозила ми е ставена сино-бела боја уште одамна и ми е ставено автоматско логирање со секое уклучување на мозила....но во последно време кога ќе се вклучам не ме логира и ми ја остава Кајгана бојата....инаку се си е исто како порао наместено: Запамти ме, зачувај го мојот пасворд....за вирус се работи??????
ова не е проблем, него прашање, како/со која програма, да ги симнам клиповиве???/
http://dostoinstvo.mk/video.aspx хелп?!!!
ЈА бас сеа ги глеав и си ги симнав со save2pc
Ајде објасни ми ти мене како си ги симнал преку SAVE2PC кога таа програма е наменета за download на видеа од youtube/google video ?ЈА бас сеа ги глеав и си ги симнав со save2pc
абе ти пишав претходно internet download manager најди си од негде и над секоја видео или музичка содржина на било кој сајт ти се појавува едно копче за download.хммм...е како бе???ја симнав save2pcи нејќе
Па имам лиценцирана верзија ми ја донесоа мене ми е ПРО не ЛАЈТ . . .Ајде објасни ми ти мене како си ги симнал преку SAVE2PC кога таа програма е наменета за download на видеа од youtube/google video ?
И јас имам save2pc pro верзијата. Ајде објасни какоПа имам лиценцирана верзија ми ја донесоа мене ми е ПРО не ЛАЈТ . . .![]()