Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Другарчево нема македонска подршка наместено за тоа му е така имаш германски и англиски колку што знам кај тебе и додај ја уште МК

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
Imam samo germansko i makedonska podrska angliska neam...E sega vaka imam linkovi vneseno vo bookmark kako mozam tie da gi zacuvam da nemise izbrisat?

P

Princ

Гостин
А некој му кажа енкодинг да смени?
Во firefox: View -> Character Encoding -> UTF-8

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
А некој му кажа енкодинг да смени?
Во firefox: View -> Character Encoding -> UTF-8
Probav i taka dzaba e........

.E sega vaka imam linkovi vneseno vo bookmark kako mozam tie da gi zacuvam da nemise izbrisat?

krimi напиша:
Probav i taka dzaba e........

.E sega vaka imam linkovi vneseno vo bookmark kako mozam tie da gi zacuvam da nemise izbrisat?
Znae nekoj kade se naodzat tie linkovi da probram da go uninstaliram i pak da go instaliram ama neznam kaj mi se linkovite da gi sacuvam da ne se izbrisat

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Znae nekoj kade se naodzat tie linkovi da probram da go uninstaliram i pak da go instaliram ama neznam kaj mi se linkovite da gi sacuvam da ne se izbrisat
BOOKMARKS -> ORGANIZE BOOKMARKS -> IMPORT & BACKUP -> BACKUP -> (си бираш локација и си пишиш име)

И толку :)

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Се мачам со програмава Convertx to DVD и никако да го решам проблемот. Имено, ќе додадам видео и превод (македонски) од филмот, ќе го конвертирам во ДВД и кога отворам видео гледам дека преводот е со хиероглифи (а додека го гледам на Бс плејр во ави формат, преводот е добар). Кој енкодинг да го користам при конверт? Имено сите енкодинзи со кирилик ги користев и фонтот Мац ц тајмс меѓутоа не успеав, само хиероглифи истава.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
На Мозила ми е ставена сино-бела боја уште одамна и ми е ставено автоматско логирање со секое уклучување на мозила....но во последно време кога ќе се вклучам не ме логира и ми ја остава Кајгана бојата....инаку се си е исто како порао наместено: Запамти ме, зачувај го мојот пасворд....за вирус се работи??????

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
На Мозила ми е ставена сино-бела боја уште одамна и ми е ставено автоматско логирање со секое уклучување на мозила....но во последно време кога ќе се вклучам не ме логира и ми ја остава Кајгана бојата....инаку се си е исто како порао наместено: Запамти ме, зачувај го мојот пасворд....за вирус се работи??????
Најновиот фајрфокс (3.0.8) го имаш ? И кај мене е исто, не ги "памети" подесувањата. Секогаш на форумов (а и на сите други сајтови каде треба јузер/пасс) морам да ги пишувам при секое вклучување...

С

Спенсер

Гостин
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
ЈА бас сеа ги глеав и си ги симнав со save2pc
Ајде објасни ми ти мене како си ги симнал преку SAVE2PC кога таа програма е наменета за download на видеа од youtube/google video ?

1/x

Член од
18 февруари 2009
Мислења
31
Поени од реакции
2
хммм...е како бе???ја симнав save2pcи нејќе
абе ти пишав претходно internet download manager најди си од негде и над секоја видео или музичка содржина на било кој сајт ти се појавува едно копче за download.

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Ајде објасни ми ти мене како си ги симнал преку SAVE2PC кога таа програма е наменета за download на видеа од youtube/google video ?
Па имам лиценцирана верзија ми ја донесоа мене ми е ПРО не ЛАЈТ . . . :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom