Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Кажете ми како да инсталирам AVAST антивирусна програма... Ја имав до денес ама истече а не сакаше да се надогради, и сега кога отварам да симнам не сака или не се отвара или кога кликам download не реагира...Што да правам? А пробав и за др програми и исто беше, ама јас ја сакам аваст зошто е најдобра и досега сум презадоволна:smir::smir::smir:
Епа избриши ја програмата, и инсталирај друга верзија :)

не знам дали е за тука, ама не знам кај да прашам :toe: дали некој знае да ми каже како да вметнам текст во видео клип? ми треба да стои текстот во тек на целиот клип. може ли тоа да се направи преку виндоус видео мејкер? и дали може евентуално така и слика да стои?
Може зошто да не, едноставно внеси го видеото во movie maker. Намести долу да можеш да едитираш во timeline. Потоа, додај го текстот и развлечи го низ целата лента за да го има во текот на целото видео :)

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
второ прашање (што да правам, све заборавам :pipi:) дали може да направам да стои сликичка, како на пример што стои на телевизиите знакчето и како може да го направам тоа?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
второ прашање (што да правам, све заборавам :pipi:) дали може да направам да стои сликичка, како на пример што стои на телевизиите знакчето и како може да го направам тоа?
Со movie maker неможеш да направиш такво нешто. Ти треба професионална програма за обработка на видеа од типот на Sony Vegas

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ако може торент или линк да од кај да слегнам македонски фонтови за ворд ексел..ми требаат итно.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да прашам зошто имам многу слаб даунлоад на уторент до 180/200 кбс и тоа откако го форматирв пц од тогаш се ми поспоро оди порано и до 800/900 кбс правеше сега некако не оди:pos2:Ај ако знае некој нека помогне

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да прашам зошто имам многу слаб даунлоад на уторент до 180/200 кбс и тоа откако го форматирв пц од тогаш се ми поспоро оди порано и до 800/900 кбс правеше сега некако не оди:pos2:Ај ако знае некој нека помогне
Симнувај од ZAMUNDA торенти и ќе ти оди :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom