Тоа би било нешто како на сликите, блузичка (таа мора да биде впечатлива ако го облечам во обична фармерица), ама многу повеќе поштувам интересна фармерица и горе нешто ко на првата слика блузата... Може фармерката да биде поширока, ама не свисната и да му е до пола г'з. Поштувам машки на кои од панталоната, фармерката им се глеа работ од боксерицата (црвената е ин). Доле патики, може нешто пошироко, може нешто по спортски, ама секое машко со патики на лепенки го добива моето најголемо поштовање! :OK:
A за боите - сакам интересни комбинации на боите.
Жолта со сива, црно - жолто, сиво - сино, бело - зелено, крем - тегет, сино - бело итн.
Hmmm kako bi oblekla nekoe masko.Interesna tema.Epa vaka posto jas sakam maski so po pankerski rokerski stil bi go oblekla so crni starki bi mu napravila nekoja jaka frizuva,so iskinati farmerki i bluza mozi i kosula ama onakva karirana
Хммм...па со некој убај обични фармерчиња (појќе темни ми се свиѓет) или карирани, не мн тесни ама и не ептен провиснати и некое јако маиче со фармерките (или кошулче не мн свечено), а со карираните едноставно маиче и нормално..мај фејворит, бели патичиња, нешо вака....
П.С: се изнамачив дур најдов, рачунајте дек чоеков не е Елвир Мекицата
(морав да ја стам пак сликава, шо да прам, мн убо ми е облечен, остај то и тој убав е )
никако бидејѓи девојка ми купува од TOXIC а од таму купувам и јас па се согласуваме со вкусот ххахахахаха абе како сака нека се облекува само да не е кич
Машко би облекла во пантолона( од која нармално ќе можеш да видиш каков задник има, ама не бела), со кошулче и џемперче. Или некое симпатично сако во комбинација со ролка.Мразам џемперчиња и откопчани кошули во стилот-еј мала види колку сум набилдан!:nenene: Никогаш не би облекла розово-мразам розово и на машки и на женски.
1. Омилена комбинација
Црни пантолони, тесни без џебови и доволно добро отцртано газе Црно-бело џемперче со ракави до лактовите и бела кошула под него. На нозете нешто помеѓу патики и елегантни кондурчиња, црни секако.
sakam zenskata da bide oblecena vo pustinski stil kako zenite beduini i da ima prevez vo liceto samo ocite da ja pustaat magijata da ima nakit okulu celoto i vratot ....a drugata strana e vo ARGENTINA ZENA OBLECENA VO KOSTUM SO VRATOVRSKA I MASKA FRIZURA :baeh:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.