burn84
Говорете Македонски
Стереотип за металци е дека слшаат метал, то није тачно-они слушаат музика гитарска со дисторизја која што кога ќе лупнеш на жиците дава звук ко железо да маваш јако.Али нема везе они не слушаат ковање метал, туку ардрок
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
То је више накај емокор бре братууу) Има екстра металкор бендои шо не се со прикриено-емо идеологија
Ете од нашиве: DfL (моите сонциња нали), Hardfaced, потоа God Forbid, Suicide Silence, Despised Icon, Born of Osiris (последниве се брутализирана везија на металкорче, да не реча дет такво) Немаат ни А од Ангелизмот (веќедефиниран од твоја страна) ебаго
)
Ипак ја на тебе гррр)))
Етети металец на металец му врзува стереотипи, шо останува овие одстрана?!Е сеа ми ги погоди DFL))))) Је ок има наравно и такви, јес да негативностите ми ги покриле очиве појќе малце коа се работи за тој жанр, ама како да не ги приметиш -.-
Етети металец на металец му врзува стереотипи, шо останува овие одстрана?!))) (шаљичка)
))
Не стварно, зошо ич не љубиш њу ствари? Разбирам дека си поклоник на поолд скул метаљи, али ова е ужасна антипатија аман![]()
Аххххх....
Се некои нови видови на метал, главата да незнаеш кај ти е...метал кор, емо кор, треш хеви кор, брутал техникал дет...ај нема везе