Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со огромно задоцнување честитки за победата. Вела, Едуардо и Ебуе се одмаздија за исфрлањето од Карлинг купот.

Каков гол на Вела, трети на исти начин во дресот на Арсенал, прво против Шефилд Јунајтед, па против Виган и сега против Барнли. Се гледа дека има потенцијал во него.

Едуардо, што има повеќе да се зборува, за 2 часа минати на теренот по враќањето од повреда постигна 3 гола, а беше и капитен. Каков само волеј исто како на плажа. Се гледа дека по потекло е Бразилец. Човекот е страв и трепет за противничкиот тим кога се наоѓе во шеснаесетникот. Што се е загубил Арсенал во изминатата година поради Тејлор. А пак само каков пас на Сонг... мешавина од Фабрегас и Метју од минатата сезона, две во едно. Убедливо најдобро издание во целата сезона.

gun__1236593011_1.jpg

Ебуе се трудеше цел натпревар и конечно го постигна долгоочекуваниот гол. Галас, Сонг пета и Ебуе прекрасен гол. Типична акција на оној Арсенал кој што го гледавме минатата сезона.

Сонг man of the match. Изигра неверојатно добро и скоро сите негови пасови беа прецизни. Ме изненади неговото издание и кога малку погреши веднаш си ги исправаше своите грешки.

Волкот се врати и веднаш промаши зицер, но отсуството од терените си го направи своето. Но подоцна набацената топка кон Ван Перси беше одлична само што Ван Перси промаши цел фудбал, но и тој е човек, на секого може да му се случи тоа.

Следува Хул и ако го помине Арсенал ќе игра на Вембли против Челзи. Колку само ќе ми биде мило да им се одмаздиме за финалето во Карлинг купот пред две години што беше. Финале со Манчестер Јунајтед. Три победи за трофеј.

Рома и Лигата на шампионите. Според изјавите на Венгер, во составот ќе ги вклучи и Едуардо и Волкот. Сеуште не се знае судбината на Туре... мали се шансите да патува во Рим. Најверојатно Џуру ќе биде во тандем со Галас.

Одлична победа на нашите :) ,Сонг ме изненади од 65 пасови 60 му беа точни и беше доста добар во дефанзива,Дуду покажа дека е повеќе од потребен во тимот ,Тео одличен кам бек можеше дури и да даде голче но сепак одлично ,се осеќа одма брзина во играта.Тоа е тоа,и да не заборавам одлични беа навивачите. :)

Го добивме Челзи за противник во ФА купот,ќе биде интересно.(нормално ако ги победиме Хал)

Мала грешка си...од Вкупно 73 пасови, 39 беа прецизни....Затоа не мора да го кревате во облаци толку многу...Од 40 утакмици кај шо не знаеше да оди, сега 1 изигра добро и одма во небо...

А може и некој да го пофали Дуду...Нема играно фудбал, 1 година а на двата натпревара каде играше постигна 3 гола...Адебајор играше 30 утакмици а даде одвај 8 гола, во ПЛ....Ова на Дуду ке конкурира за најгол...Едноставно фантастично....Мајсоторија...

Е сега ме интересира, дали Дуду и Росицки се пријавени за ЛШ...???....За Дуду мислам дека е ...а за Том4е не знам...Можи помош ?!

И според светските кладилници, се гледа дека повторно сме фаворите на гостувањето...Јас никогаш не сакам да бидеме фаворите, оти во многу сличаи овааа сезона, каде бевме фаворити се заебавме....Така да...Еве ги коефициентите...

Рома - Арсенал 2,65 3,05 2,40....Ке видиме...Ништо не се знај...Јас мислам дека Рома ке постигне гол, а се надевам дека е Арсенал ке даде...барем еден...Како и да е...не очекува интересен натпревар....

А само заприметете кои се во живиот ѕид на Рома...Делвекио, Сињори, Тоти, Батистута....И нашата легенда ги реши...

Ова е една увертира за среда...

Мала грешка си...од Вкупно 73 пасови, 39 беа прецизни....Затоа не мора да го кревате во облаци толку многу...Од 40 утакмици кај шо не знаеше да оди, сега 1 изигра добро и одма во небо...

А може и некој да го пофали Дуду...Нема играно фудбал, 1 година а на двата натпревара каде играше постигна 3 гола...Адебајор играше 30 утакмици а даде одвај 8 гола, во ПЛ....Ова на Дуду ке конкурира за најгол...Едноставно фантастично....Мајсоторија...

Е сега ме интересира, дали Дуду и Росицки се пријавени за ЛШ...???....За Дуду мислам дека е ...а за Том4е не знам...Можи помош ?!

И според светските кладилници, се гледа дека повторно сме фаворите на гостувањето...Јас никогаш не сакам да бидеме фаворите, оти во многу сличаи овааа сезона, каде бевме фаворити се заебавме....Така да...Еве ги коефициентите...

Рома - Арсенал 2,65 3,05 2,40....Ке видиме...Ништо не се знај...Јас мислам дека Рома ке постигне гол, а се надевам дека е Арсенал ке даде...барем еден...Како и да е...не очекува интересен натпревар....
Дуду е пријавен и ќе патува во Рим, а мислам дека е и Томче.

Сега го нема Тити, но тука е Ван Перси. Ќе биде тешко на Олимпико, но само еден гол е доволен за славје... :toe:

ае ае ае...
Arsenal or Hull City v Chelsea

Manchester United v Everton

не ми се свиѓа ова... Челзи со новиов тренер се во огромен поход... од 4то на 2ро стигнаа ... еј... се надевам ќе пројдеме прво преку Хул...а после и преку Челзи...сепак одлично почна и Арсенал да игра конечно:vozbud:

Едит: уште 2 добри новости...
I'm Staying
http://www.goal.com/en/news/9/engla...ll-be-at-arsenal-next-season-robin-van-persie
Adebayor Confident
http://www.goal.com/en/news/9/engla...debayor-confident-of-champions-league-success

брат за со челзи мислам дека ке се врати и фабрегас по повредата а и арсенал влегува во форма така што нема од што да се плашите! :toe:

Нешто интересно....

Море,од каде ти е тој податок 39 прецизни пасови или само да му го заматиш префектниот натпревар на Сонг?
Ако не ти се допаѓа како играч не треба да негираш дека вчера беше најзаслужен за победата.И ке го кревам и над небо ако треба зашто беше маестрален.Колку пати Зоки има кажено дека не го бидува,но вчера рече дека е најзаслужен за победата?Но што те споредувам со Зоки,ти си глупаво сусштество.

Нешто до легендата наша...која се надевам дека ке се врати во оваа форма...Само толку од клипови...Позззз

Море,од каде ти е тој податок 39 прецизни пасови или само да му го заматиш префектниот натпревар на Сонг?
Ако не ти се допаѓа како играч не треба да негираш дека вчера беше најзаслужен за победата.И ке го кревам и над небо ако треба зашто беше маестрален.Колку пати Зоки има кажено дека не го бидува,но вчера рече дека е најзаслужен за победата?Но што те споредувам со Зоки,ти си глупаво сусштество.

Тоа е мое мислење...За податокот сврти на страната за официјална статистика и ке видиш...Ако пратиш фудбал, ке знаеш која е таа страна...И не реков нешто што не е вистина...Само го копирав тоа....цитирам "Ти глупаво суштество"....хахахахаххаха...ме изнасмеа....

Pozzzzzzzzzzzzzz do moderatorite....посебно до.....

Некаде 88 минута имаше податок за време на натпреварот 63/57 пасови за Сонг.
Значи некаде се поклопуваат со:
Сонг ме изненади од 65 пасови 60 му беа точни
Стави линк да го докажеш тоа што го препиша од страната за "официјална" статистика:tapp:

Некаде 88 минута имаше податок за време на натпреварот 63/57 пасови за Сонг.
Значи некаде се поклопуваат со:

Стави линк да го докажеш тоа што го препиша од страната за "официлна" статистика:tapp:

Нема проблем....Јас не сакам на никој да му докажувам нешто...Вие си го сакате Сонг...Се надевам дека кога ке игра ке даде некој автогол или ке биди крив за тоа...Можеби тогаш ке сватите дека местото му е во Стоук...

Има слична страница како онаа на гол.цом и на неа можат да се најдат сите статистички податоци кои ве интересираат...Замени, офсајди, посед на топка....Ако толку сакате најдете ја...Ако подобро погледнете ке ја најдете на гол.цом....Но сепак, јас нема да ви ја кажам....И вие дадете извор за тие 65/63, јас одма ке ви ја дадам мојата....Важи....ПОзззззззззззззззз до тебе

Нема проблем....Јас не сакам на никој да му докажувам нешто...Вие си го сакате Сонг...Се надевам дека кога ке игра ке даде некој автогол или ке биди крив за тоа...Можеби тогаш ке сватите дека местото му е во Стоук...

Има слична страница како онаа на гол.цом и на неа можат да се најдат сите статистички податоци кои ве интересираат...Замени, офсајди, посед на топка....Ако толку сакате најдете ја...Ако подобро погледнете ке ја најдете на гол.цом....Но сепак, јас нема да ви ја кажам....И вие дадете извор за тие 65/63, јас одма ке ви ја дадам мојата....Важи....ПОзззззззззззззззз до тебе
Не треба да докажуваш,туку треба да ПРИЗНАЕШ дека Сонг ВЧЕРА беше феноменален,ако не ти се допаѓа не треба да негираш дека вчера одигра маестрално и затоа беше МОTM.
Се е јасно.

Сонг е избран во тимот на оваа рунда во ФА купот. Ова доволно зборува за неговото издание на мечот. Две феноменални асистенции...

На секоја страница на која што ја гледате статистиката помалку се разликува. Затоа може да се погреши за неколку пасеви. :toe:

Не треба да докажуваш,туку треба да ПРИЗНАЕШ дека Сонг ВЧЕРА беше феноменален,ако не ти се допаѓа не треба да негираш дека вчера одигра маестрално и затоа беше МОTM.
Се е јасно.

Не реков дека не изигра добро ?!...Далеку од тоа...вчера му беше можеби најдобрата утакмица...Секоја чест...Ама јас сепак повеке го преферирам Дуду...бидејки човекот немаше уткамица 1 година, а даде 3 гола за 2 утакмици...Иначе секоја чест за Сонг, али и Дуду беше добар нели....??...ПОзззззззззззззз

Сонг беше ЗАСЛУЖЕНО прогласен за најдобар играч на мечот, и во тоа нема сомнение, изигра одличен натпревар со многу многу прецизни пасови !!!

Не реков дека не изигра добро ?!...Далеку од тоа...вчера му беше можеби најдобрата утакмица...Секоја чест...Ама јас сепак повеке го преферирам Дуду...бидејки човекот немаше уткамица 1 година, а даде 3 гола за 2 утакмици...Иначе секоја чест за Сонг, али и Дуду беше добар нели....??...ПОзззззззззззззз
вкупно 73 пасови, 39 беа прецизни
Да беше ова точно ке беше еден од послабите во тимот и немаше да биде избран за МОТМ.Дуду ти е ѕвер.Дај му добра топка и знаеш дека е гол.

Да беше ова точно ке беше еден од послабите во тимот и немаше да биде избран за МОТМ.Дуду ти е ѕвер.Дај му добра топка и знаеш дека е гол.

Дуду...е ѕвер...Сонг ке го тргниме на страна, имаме различни мислења....А зошто вчера Насри не беше ни на клупа...Да не е повреден...??...Или само го одмраше...Оти немаше ништо за него на официјална...ПОззззззззззззззз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom