ne paricna tuku 8 meseci zabrana za igranjeТејлор ќе биде казнет со 3 меча неиграње,но тоа нема да го врати Едуардо.Овој човек заслужува голема парична казна за да никогаш не му текне да направи таков старт.
Со РвП не се знае ништо!Тој секогаш има проблеми со повредите.Па затоа и прашав.Инаку се надевам дека ќе се поврати,ќе игра како претходно и нема да има повреди.kako moze vakvi prasanja be vie navivaci na arsenal pojma nemate koj igrac koga ke se vrati ovoj Logix kazuva vesti nekoj od pred 1 mesec...RvP ke bide na klupa so aston vila a so milan igra sigurno a i Toure ima dobri sansi da igra so milan
Дечко...прашаа јас им одговорив...и кој се тие вести од пред 1 месец?..кога Росицки и Диаби не беа повредени...лооол..ае поззз..и не се прај паметен..тука сите имаме едно заедничко а тоа е Арсенал..некој го сака повеќе некој помалце...ок?kako moze vakvi prasanja be vie navivaci na arsenal pojma nemate koj igrac koga ke se vrati ovoj Logix kazuva vesti nekoj od pred 1 mesec...RvP ke bide na klupa so aston vila a so milan igra sigurno a i Toure ima dobri sansi da igra so milan
LOGIX NEMAV NAMERA DA TE NAVREDIM SO TOA STO TI REKOV DEKA KAZUES VESTI OD PRED 1 MESEC !!! sto .!. pocna da mi vikas dali da se praem pameten ili neДечко...прашаа јас им одговорив...и кој се тие вести од пред 1 месец?..кога Росицки и Диаби не беа повредени...лооол..ае поззз..и не се прај паметен..тука сите имаме едно заедничко а тоа е Арсенал..некој го сака повеќе некој помалце...ок?
Тој мисли дека само тој навива за Арсенал,бидејќи ги следи најновите информации:pos2:Дечко...прашаа јас им одговорив...и кој се тие вести од пред 1 месец?..кога Росицки и Диаби не беа повредени...лооол..ае поззз..и не се прај паметен..тука сите имаме едно заедничко а тоа е Арсенал..некој го сака повеќе некој помалце...ок?
:pos2:da be da go ebam toa mislev deka samo ja sum navivac na arsenal:pos2:eve imalo uste :pos2:Тој мисли дека само тој навива за Арсенал,бидејќи ги следи најновите информации:pos2:
Ok како сакаш..тука застануваме ако има некој да каже некоја информација..нека пишува а не да го загадуваме нашето катче со расправии....и да.да...од пред 1 месец се моите информации...ти реков кога не беа повредени Росицки и Диаби. ае позз!LOGIX NEMAV NAMERA DA TE NAVREDIM SO TOA STO TI REKOV DEKA KAZUES VESTI OD PRED 1 MESEC !!! sto .!. pocna da mi vikas dali da se praem pameten ili ne