- Член од
- 14 април 2006
- Мислења
- 40
- Поени од реакции
- 2
Arsenal100% ke bide prv vo liga na sampioni. Od sega da znaete posle vo finaleto da ne placete :<
cim gi minaa real i juve togas villareal nema da pretstavuva nikakov problem :bip::bip:CopyOfDeath напиша:доколку го минат вилјареал:bip:
Marlboro-light напиша:Koj e toj Arsenal ?
Unpredictable се тие, играт ко дрогирани коњовиMarlboro-light напиша:Koj e toj Arsenal ?
за жал грешиш. местото во финалето е резервирано за милан и за една од двете други арсенал и виљареал, за барса нема место.Wolf Pack напиша:Најдобра игра би била Арсенал - Барса во финале, зар не сум у право?
hehhe kako navijac na Barca samo nesto ke dodadam ...Wolf Pack напиша:Unpredictable се тие, играт ко дрогирани коњови
Најдобра игра би била Арсенал - Барса во финале, зар не сум у право?
Arsenal prv pat mu e da pomine od grupa ...ili mozebi jas gresam ?StormAngel напиша:Немојте многу со додавања и пасови, побогу, не сме на фудбалски терен тука.
Ја на пример ќе додадам дека Милан е шампион оваа година.
За Арсенал, можам да кажам дека Венгер е добар стратег и сигурно ќе го поминат Виљареал, но сепак, Милан си е Милан.
Инаку, во последните 10 години ова е прв или втор пат Арсенал да стигне до полу финале на Лига на Шампиони. Или грешам?
ова е прв пат во историјата на арсенал тие да играат во полуфиналето на лигата на шампиони, оти досега најголемиот дострел на арсенал му беше четвртфиналето во лигата на шампионите.StormAngel напиша:Немојте многу со додавања и пасови, побогу, не сме на фудбалски терен тука.
Ја на пример ќе додадам дека Милан е шампион оваа година.
За Арсенал, можам да кажам дека Венгер е добар стратег и сигурно ќе го поминат Виљареал, но сепак, Милан си е Милан.
Инаку, во последните 10 години ова е прв или втор пат Арсенал да стигне до полу финале на Лига на Шампиони. Или грешам?
Така велеа и за Michael Owen и за Patrick Viera, ама победата и прстенот е поважен него паричниот бонус?!?High_Voltage напиша:Абе Арсенал се шапшали само Анри вреди нешто и ми е жал за него шо скапува таму