Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КК Јуниор , КК Работнички го имаат веќе обезбедно местото на фајнал форот.Ние (КК Милениум)играме мајсторка да домашен терен против Колибри од Охрид , со победа сме на Фајнал Фор.КК Горани Баскет-Водњански Лисици играат во Струмица , со победа Горани играат против Работнички.Следната недела е Фајнал - фор турнирот генерација 1994 год.Сигурен учесник е само К.К Јуниор
Ќе биде интересно.:back:

Честитки до Јуниор.
))Цело време судиите си судат коректно , стигнаме на -3,-5 на 2-3 минути до крај се фатија рака под рака и не уништија.Ме начека да ми го дувне 5тиот фаул а нема врска , ќе го убиев еј
5 фаул ми свира на минута и нешто до крај , фаул над број 4 (бекот) , има тајм-аут и после тај-аут оди сосема друг играч да ги шутира слободните.Играчот со број 6 си ги погоди и 2те.
А тоа по кошаркарските правила е техничка , си дремат се прават мутави...5 фаула не свринаа во последната минута, 5 фаула !!!Тоа е ....

Шубара,Владо и тој ќелавиот што суди у прва лига Данчо судеа вчера на полуфиналето.