stole lagas da izgubame li od ProbasketСледно коло КК Пробаскет(Пробиштип)-КК Милениум(Струмица),се надевам на уште една победаи скор од 6/6
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
stole lagas da izgubame li od ProbasketСледно коло КК Пробаскет(Пробиштип)-КК Милениум(Струмица),се надевам на уште една победаи скор од 6/6
![]()

Не е убаво никој да се потценува,и ако знаеме дека сме класа за нив сепак,ќе мораме максимално да изиграме и пак да си победамеstole lagas da izgubame li od Probasket![]()

e da ama jas mislam, ne mislam tuku siguren sam oti pobedata e nasa ama okНе е убаво никој да се потценува,и ако знаеме дека сме класа за нив сепак,ќе мораме максимално да изиграме и пак да си победаме![]()

КК Мзт(Скопје)-КК Милениум(Струмица) 93та година,+30 за КК Милениум !
За малку ќе победеле Мзт![]()
Аха за малку ќе победиле...Бреееј тесно е било.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
требало утакмицата да почне 30-0 за нихАха за малку ќе победиле...
П.С 50 било,ама попуштиле и малко да се порадуват :pos2::pos2::pos2:

Koja godina?Работнички -Торус младинска лига 20 разлика за Работнички не знам точен резултат:smir:
младинска лига значи 90-91 и има право 3 од 89 да играатKoja godina?
Работнички -Торус младинска лига 20 разлика за Работнички не знам точен резултат:smir:
Па кога немаме јака клупа тоа е..2 пораз е ова за нас..Не се секирајте,ќе има return :smir: