С
Спенсер
Гостин
Добро Скај,тука си у право... јас и ти да речеме нема што да видиме,јас 2-3 пати сум бил веќе... но има некои кои сакаат,првпат да видатА и нема што да се види, се е застарено или веќе видено.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Добро Скај,тука си у право... јас и ти да речеме нема што да видиме,јас 2-3 пати сум бил веќе... но има некои кои сакаат,првпат да видатА и нема што да се види, се е застарено или веќе видено.
Како на што... стари искинати 92/96ки и М70-аб2Сеуште несфатив на која опрема и кои војници да се гордееме освен овие 95% од ПСО.
Нека им е честит роденденот на ПСОсе најубаво,и нова опрема да добијат наскоро... и плата да им покачат
![]()
![]()
Не брат сега некои џандари носат АЛПИНА исто така и ЕБР ама многу се грозни многу се шилести однапред.Јас колку што знам сите носат стандардно словенските Планика, јас ги имам истите
Некој земал од новите чизми,па одма да ги шитне...Не брат сега некои џандари носат АЛПИНА исто така и ЕБР ама многу се грозни многу се шилести однапред.
Прегледај го приврзокот 41036![]()
Прегледај го приврзокот 41037
А овие ПЛАНИКА се најдобри докажан квалитет.Некои џандари сеуште ги носат а ги носат и ЕСЗ ТИГАР затоа што тие се постара единица и чизмите се постари и се стари пријатели затоа ги користат.
Прегледај го приврзокот 41038
Прегледај го приврзокот 41039
ЕЕЕЕЕ брат тигрите бугарските калашникови ги имаат уште пред војната во 2001 еве ти слика.Се израдував кога видов дека им купиле на ЕБР нови пушки. Доста веќе одеа со старите
![]()
![]()
![]()
М70АБ2(српските калашникови) и бугарските
![]()
И сега новите пушки на ЕБР Израелските ТАР-21 булпуп верзија
![]()
ЕЕЕЕЕ брат тигрите бугарските калашникови ги имаат уште пред војната во 2001 еве ти слика.
Прегледај го приврзокот 41054
а еве и видео од 2006
како мислиш Блаже.Не те разбирам.Инаку што ги имам прашано едни полицајци повеќе се фалат со ПЛАНИКАТА што велам јас се што е ново се е грозно и расипано.Некој земал од новите чизми,па одма да ги шитне...![]()
:pos2:
Автоматска пушка М-70. Подобар пример немаш.Здраво....
вака...од училиште ни дадоа проектна активност од областа мир, толеранција и заштита.....потребно ми е да направам “проект„ за некоја пушка.... барам од вас совет за некоја добра пушка што ја користи Армијата на Република Македонија ...![]()
Како што кажа Скај Дог... М-70аб2.. од неа имаш милијарда слики и слично...Здраво....
вака...од училиште ни дадоа проектна активност од областа мир, толеранција и заштита.....потребно ми е да направам “проект„ за некоја пушка.... барам од вас совет за некоја добра пушка што ја користи Армијата на Република Македонија ...![]()