Дали имате страв од заболекари?

• Креатор на темата Креатор на темата Кнез Мишкин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате страв од посета на заболекар?

• да

Гласови: 11 34,4%
  • не

Гласови: 21 65,6%

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
Дааа леле ептееен страшно се плашааам од забар аууф имам фобија некоја..фак:tapp:

Обожавам ендодонска терапија :pos2:

не уживанција е кога одам на забар исто ко на шопинг да сум ....ама затоа кога ке се насмеееешшш тоа е векееее

Од заболекар и од доктор ми е најстрав самиот мирис кога ќе влезам кај заболекарот ме стресува цела:nesvest:ама одам на прегледи 2-3 пати годишно фала богу одамна немам правено заб сите ми се здрави

Искрено немам старв од заболекари, тоа ми беше еден вид на одмор после прва смена од школо, таква изморена поспана ќе си седнеш на столче и одмараш:) ќе си отспиеш една партија:icon_bigg

уште ова... како помала мајка ми ме оставаше сама кај мојот стоматолог и одеше со татко ми :pos2::pos2: да му држи страв :pos2::pos2::pos2:

Имав ко помал више неам а и ретко идам на забар иам многу здрави заби:pipi:

Ne,a od so da se plasam:toe: od covekot koj raboti za moeto zdravje!

Ne ama bas i4-sakam zdravi zabi:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

Да , а особено кој треба да го ваѓам живецот !!!

Воопшто не се плашам од заболекар ама и никогаш не сум се плашела затоа што одам само кај една заболекарка која цел живот ми ги средува забите, а и освен тоа имам многу здрави заби па одам само на редовна контрола ништо повеќе.:ojea:

плашам се...оти до сеа (пу пу да не урочам) не сум имала расипан заб,и коа одам и на контрола обична,или на чистење забен камен..ууу,се се плашам нем да ми рече,ааа ќе мора да бушеме,да праеме.....а шо уствари нема врска:uvo:

..као мала до 11 година само еднаш сум била на забар..поради стравот..затоа после морав во рок од еден месец ме пломбираат пет заба...и плус незнам шо уште ми имаат направено(среќа ти е тоа..затоа се аимам лепи заби )..хаха едноставно сфатив нема причина за страв..хахаха:pipi:

Не се плашам од заболекар....јес дек не ми е некое убо чувство али сепак се издржвит бе ....:smir:

Де бе па и вие, како на колење да одите. Мајка ми и татко ми се стоматолози, а лично јас поминав низ 5 орални операции за 11 месеци. Вас од една обична контрола ви е страв:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom