СКРИНШОТ - Screenshot!

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
вакви работи не се случуваат секој ден :) и ја нема секој таа привилегија, секоја чест што некој има респект кон старите играчи и кон луге кои биле некој и нешто на серверите, како што кажата старата постава не е иста, мислат админи се и се можат да праат, еве што се случи.
Играм на публик 2, на даст 2, играм терор и земаф снипер и чуваф Б од база, и иверсон ми праи слап слап, му викам ке го јадеш.. и он самоуверен дека он е админ а не јас, мисли се може да напраи, и ми вика : ај баш да видам како ке го јадам.. и еве што се случи :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

п.с. не сум админ, едноставно кгн ловес олд кру :D

Attachments

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Тогаш кој друг админ беше онлајн,Шорти мислам?

Иначе ако Ајверсон беше тој што цело време ги шлапаше сите без причина,и што ги кикна DSW и уште не знам кој од мапа,треба да му се земе админството.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Извинејт шо пишам од киндер.
Хангри шо ти е финтата, флевам уше 20 сец. до крај на рунда ти клекна у Т базата.
Да беше друг слеј ке беше, од респект те слапнав да ти текне.
Тони мислам дека доволно е паметен да сфати.. доста го туркате скорпијата, добро се знае дека алак ми го даде неговото место и ајдеее..

мали деца..

бтв после слапот Хангри: `SLAPNI USE EDNAC KE GO JADES` wtf? админ сум нели, мислам знам како да си водам работата.

бтв 2пат, не ме банира ти.. игравме иле мето итн у интернет кафе, и се ѕиркавме и од нервоза сами се испобаниравме у кафето, т.е иста ип. (-

@ mac dsw имаше 250 пинг ко погледнав, морав..

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Хангри шо ти е финтата, флевам уше 20 сец. до крај на рунда ти клекна у Т базата.
Тони мислам дека доволно е паметен да сфати.. доста го туркате скорпијата, добро се знае дека алак ми го даде неговото место и ајдеее..

мали деца..

бтв после слапот Хангри: `SLAPNI USE EDNAC KE GO JADES` wtf? админ сум нели, мислам знам како да си водам работата.

бтв 2пат, не ме банира ти.. игравме иле мето итн у интернет кафе, и се ѕиркавме и од нервоза сами се испобаниравме у кафето, т.е иста ип. (-

Точно.

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
вакви работи не се случуваат секој ден :) и ја нема секој таа привилегија, секоја чест што некој има респект кон старите играчи и кон луге кои биле некој и нешто на серверите, како што кажата старата постава не е иста, мислат админи се и се можат да праат, еве што се случи.
Играм на публик 2, на даст 2, играм терор и земаф снипер и чуваф Б од база, и иверсон ми праи слап слап, му викам ке го јадеш.. и он самоуверен дека он е админ а не јас, мисли се може да напраи, и ми вика : ај баш да видам како ке го јадам.. и еве што се случи :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

п.с. не сум админ, едноставно кгн ловес олд кру :D
hehehe ne e 1 pat toa so se sluci :pos: sekoj den ima takfi raboti ina4e koga vlagat site strumicanite serverot e partal

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4

мали деца..

мали е сеа ја нешо да ти кажам, и ја порано не сум штекал и сум слапувал кикувал банирал за такви работи тоа е точно, ама кога денес никој не поштува ништо зашо па ја морам да праам така ? на инферно увек терори штекале и никој ништо не викал, дури и админи играле штекале.. колку пати и старата постава знае, за тимски флеш и пореметување на тимски раш се јадело бан.. али тоа денес не се поштува, гледаат само што повеќе убиства да направат, епа онда кога е така нема ти мене да ми кажуваш ја како да играм ОК ? средете све , па после ке праиме муабет ок ? а да и ве нема никаде админи сте само заради слот, незнам ова кој го спомна ама изгледа така е, ја кога беф админ со скорп. до 6ч сабајле сме играле, и камикази нонстоп бил со нас, ама сме се договарале сме се делеле, пола денски пола навечер админи, битно увек имало админ онлине, види ги постарите теми банирани играчи , ке видиш по 7-15 читери по админ дневно биле банирани, значи сме играле, сме се зезале, и заслужено сме биле админи.

еве еден апел до тонИнтер да ги среди админите, мен не давај на секој акцес, гледај кој вреди, кој стварно сака да биде админ, сака да направи нешто корисно за серверот, а не да биде админ само заради слот итн итн итн, ако има сега околу 10 админи, ја дневно гледам на сервериве 1-2.

Член од
3 јуни 2007
Мислења
236
Поени од реакции
1
И јас можам да кажам нешто тука.Сите што станаа админи почнаа да не играат на паблик (играат ама многу ретко). Админи треба да бидат што повеќе на сервер, а не станале админи и веќе не играм. Да не ги набројувам кои се си знаат ама стварно треба да се средат админите. Јас кажав мое мислење, а ваше е што ќе превземете.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
еве еден апел до тонИнтер да ги среди админите, мен не давај на секој акцес, гледај кој вреди, кој стварно сака да биде админ, сака да направи нешто корисно за серверот, а не да биде админ само заради слот итн итн итн, ако има сега околу 10 админи, ја дневно гледам на сервериве 1-2.
Како што знам ја,ги има околу 20:) а само по 2/3 има на сервер дневно.....
Поздрав.

Член од
3 јуни 2007
Мислења
236
Поени од реакции
1

Не дека е нешто ама одамна немам постирано па викам ај сто има везе ни леб ни вода не бара =)

И ова последново од MAX GunGame =)

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Aбе пер, сеа се љутат штекале терорите штекале.. а ти си клекнал у коше со авп.. ако не слапам другите се љутат и ке се жалат овде.. јбг.. сакаш да кажеш немам респект кон тебе? Грешка си пер.. те поштував.. ама сеа смешни ми сте.. со тоа шо го бутате скорпијата.. нека е, тони знае шо прави..

за играње.. хмм.. ја дневно играв по 8-10 саати минимум, прашај лугето..
секад бев мегу првите 10 на статс најмногу онлајн.. ама не вреди да ти докажувам ко знам само ке реплицираш ко беше скорпијата се беше во ред.. Ако заслужува ке стане админ, не вака со вас.. така да толку од мене.

ивер.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
мали е сеа ја нешо да ти кажам, и ја порано не сум штекал и сум слапувал кикувал банирал за такви работи тоа е точно, ама кога денес никој не поштува ништо зашо па ја морам да праам така ? на инферно увек терори штекале и никој ништо не викал, дури и админи играле штекале.. колку пати и старата постава знае, за тимски флеш и пореметување на тимски раш се јадело бан.. али тоа денес не се поштува, гледаат само што повеќе убиства да направат, епа онда кога е така нема ти мене да ми кажуваш ја како да играм ОК ? средете све , па после ке праиме муабет ок ? а да и ве нема никаде админи сте само заради слот, незнам ова кој го спомна ама изгледа така е, ја кога беф админ со скорп. до 6ч сабајле сме играле, и камикази нонстоп бил со нас, ама сме се договарале сме се делеле, пола денски пола навечер админи, битно увек имало админ онлине, види ги постарите теми банирани играчи , ке видиш по 7-15 читери по админ дневно биле банирани, значи сме играле, сме се зезале, и заслужено сме биле админи.

Тоа и јас мислам дека треба да се среди!

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Со 10 до 30 фпс..

Ова фамасот не е нормална работа! =)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Тогаш кој друг админ беше онлајн,Шорти мислам?

Иначе ако Ајверсон беше тој што цело време ги шлапаше сите без причина,и што ги кикна DSW и уште не знам кој од мапа,треба да му се земе админството.
Малце офтопик: Не сум админ долго време ;)

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Ја нешто од денеска..

авп - деагле, закон комбинација!:)
бтв 17 фпс..

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10

Изгледа дека излегувам и јас у право на крај на краеивите.. Види.
Не важи за сите админи, има некој со исклучок но има неко"и" кој не сакам да им ги спомнувам имињата...
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=14766&page=51

Kajgana Shop

На врв Bottom