F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Табелата во Англија по 33-то коло:

tabley.jpg

Не дека сум за Манчестер, ама стварно го личи на врвот на табелата :icon_lol:
Табелата не би била симпатична доколку лузерски тим е понапред од нас, вака е се ок:back:

Ах,Арсенал да не го примеше вчера на крајот,ќе имаше шанси за трето место,со оглед дека има и директен дуел со Челзи,но тоа е.
А за табелата нема дилеми дека ја личи вака :icon_lol:

Пак колку што знам со трето место мораат да играат квалификации за лш. Единствено што поеќе апри ќе соберат. А за тоа што не тепаа ми беше криво и за Манчестер што ќе можевме да имаме 4+ разлика сеа ама ајде овој пат нема да бидам многу пребирлиф и со 3+ ќе се задоволам.

:vozbud: по сево ова шансите за титулата се 99%!!!а во врска со ренџерс и селтик!подобро да се направи британсака лига!ке биде поинтересно отколку само овие 2 да ги внесат во ПЛ! :toe:

Ова коло само ние профитиравме..НИе 3 поени,а 5те ривала зад нас по 1

Готово е ПЛ,Манчестер е старо-новиот шампион!

Пак колку што знам со трето место мораат да играат квалификации за лш. Единствено што поеќе апри ќе соберат. А за тоа што не тепаа ми беше криво и за Манчестер што ќе можевме да имаме 4+ разлика сеа ама ајде овој пат нема да бидам многу пребирлиф и со 3+ ќе се задоволам.
Сменето е, и третио оди директно во групите. Ама заебаното за големиве е шо, четвртио од Англија, Италија, Шпанија; третио од Германија и Франција...односно најдобрите ќе играат меѓу себе за пласман во групите, а не досега со послаби (дојдени од второ коло) ко Динамо, швајцарци некој, итн....

Сменето е, и третио оди директно во групите. Ама заебаното за големиве е шо, четвртио од Англија, Италија, Шпанија; третио од Германија и Франција...односно најдобрите ќе играат меѓу себе за пласман во групите, а не досега со послаби (дојдени од второ коло) ко Динамо, швајцарци некој, итн....
Ako така ќе е интересно,а не секоја година се едни исти играат.И + ќе имат мотив екипите у Англија и др. земји да се борат за 3то место(да влезат дирекно и да избегнат дуел со тежок тим),а не вака само за 3-то,4-то исти курац,само до парите беше

Значи само тој што е 4 место ќе треба да игра квалификации.

Значи само тој што е 4 место ќе треба да игра квалификации.
Па според тоа што е погоре напишано така ќе е.
Инаку да сум искрен до сега не знаев за оваа промена, не сум прочитал никаде:helou:

Па според тоа што е погоре напишано така ќе е.
Инаку да сум искрен до сега не знаев за оваа промена, не сум прочитал никаде:helou:
И јас не знаев,сега прочитав од фантомХ.:helou:

На Арсенал ќе му биде потешко,зш ќе игра со екипа од појака лига ( Италија,Шпанија или Германија )

Епа реков дека сме во игра за 3то,а не дека ке бидеме...:toe:
Прво рипни па кажи хоп..:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom