F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно не гледаш многу фудбал.Погледни го натпреварот меѓу Бразил и Аргентина и се ќе ти стане јасно кога намерно сакаше да му ја скрши ногата на Марсело и потоа сакаше да направи инцидент со него
Ај биди љубезен и кажи ни за кој фудбалер зборуваш.
Да погодам за Луиз Назарио Де Лима Роналдо така ли?

Богами ова е уметност, го бива дечкото:helou:
Поштувам играчи од противнички тимови, али ваков неможам.
Значи муабетот ми беше друг, дека тоа му успева како на никој друг.
ова пишав само за да не ме сватиш погрешно ;)

Инаку, Христов не ме боли што неаме играч како него, напротив ме радува.
поз

Бентли погоди контејнер од врв на зграда со топка

prazno.gif
prazno.gif
18.02.2009
dejvid-bentley.jpg
Дејвид Бентли лесно заработи 15.000 илјади фунти
Играчот за врска на Тотенхем, Дејвид Бентли на својот менаџер му понуди облог од 15.000 фунти. Мораше од покрив на зграда да погоди контејнер на улица со топка.
Од добри 50 метри оддалеченост, 24 годишниот англиски фудбалер прецизно го погоди контејнерот и лесно заработи 15.000 илјади фунти.
бентли не е така прецизен во дресот на англискиот клуб, бо кој летово стигна од Блекбурн. Има 32 настапи и само два гола, од кои еден во Премиер лигата и еден во Купот на УЕФА.

ИЗВОР http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=104592

prazno.gif
prazno.gif
18.02.2009
dejvid-bentley.jpg
Играчот за врска на Тотенхем, Дејвид Бентли на својот менаџер му понуди облог од 15.000 фунти. Мораше од покрив на зграда да погоди контејнер на улица со топка.
Од добри 50 метри оддалеченост, 24 годишниот англиски фудбалер прецизно го погоди контејнерот и лесно заработи 15.000 илјади фунти.
бентли не е така прецизен во дресот на англискиот клуб, бо кој летово стигна од Блекбурн. Има 32 настапи и само два гола, од кои еден во Премиер лигата и еден во Купот на УЕФА.

Aло дечко, на која дрога си? каков Бразил каква Аргентина, ако не знаеше, Роналдо игра за Португалија:tapp:

Ај биди љубезен и кажи ни за кој фудбалер зборуваш.
Да погодам за Луиз Назарио Де Лима Роналдо така ли?
Згреши дечкото, Бразил - Португалија беше пријателската, во Бразилија, прочепкајте малку по интернетов. И Кристијано Роналдо стварно така постапи кон Марсело, педерски и нефер, ама на такво заебавање од бразилците (слично ко жабарине во Лондон шо поминаа), и не ме чуди со оглед на негојо карактер.

Ако го плукнал Севиџ...БРАВО! :toe:

prazno.gif
prazno.gif
18.02.2009
dejvid-bentley.jpg

Абе ај...:uvo:

Најдобрата лига моментално во која се вртат огромни суми на пари.:)

Chelsea :D :D .. сала .. го сакам челзи и навивам за него али мислам дека е далеку од најдобар тим во англија .. ман .. и ливер нормално ..

prazno.gif
prazno.gif
18.02.2009
dejvid-bentley.jpg

Многу е талентиран Бентли. Тој знае и други трикови, но некако поради некоја причина тоа не го демонстрира на фудбалскиот терен, туку надвор од него. :pos:

Se prasuvam kako moze Tottenham da se bori za opstanok koga spored kvalitetot na igracite realno ima tim za kupot na UEFA. Greota

Ван Дер Сар се поблиску до европскиот рекорд :helou:

Стварно е тешко во лига како Англиската Премиер Лига, да успее да прави вакви резултати. Секоја чест за Ван Дер Сар.
Navistina impresivni rezultati pokazuva VDS imajki ja predvid i negovata vozrast. Od druga strana pak za golmanite vazi deka se kako vinoto, sto postari toa podobri. Vo sekoj slucaj bravo za dostignuvanjeto na VDS. Sekoja cest.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom