F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Значи, се согласуваме дека иако Јунајтед е појак на хартија, Челзи ќе растура годинава.:toe:
Не реков ништо кој ќе растура сеуште тек сега ќе е 3то коло ништо не се знае. Јас како навивач на Јунајтед ќе кажам дека нема да растура зошто Роналдо ќе го каже последниот збор кој ќе освои кога ќе се врати тој ќе одлучи.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Челзи има појак тим на хартија, имаше и претходниве 2 години ама сепак Јунајтед беше шампион. И оваа година Челзи има најјак тим на хартија, ама ќе се погрижиме и годинава Тери да плаче!

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Абе значи се согласуваме Челзи се најболје и крај :tapp: кој се тие манчестер бе не зезај а иначе премиер лига не да е најдобра вака се најдобрите лиги
1.ПРЕМИЕР ЛИГА
2,
ПРЕМИЕР ЛИГА
3,
ПРЕМИЕР ЛИГА

и дури негде
50,ПРЕМИЕРА :toe:

G

Gray Foxx

Гостин
Абе значи се согласуваме Челзи се најболје и крај :tapp: кој се тие манчестер бе не зезај а иначе премиер лига не да е најдобра вака се најдобрите лиги
1.ПРЕМИЕР ЛИГА
2,
ПРЕМИЕР ЛИГА
3,
ПРЕМИЕР ЛИГА

и дури негде
50,ПРЕМИЕРА :toe:
Другарче убедливо и убедливо продолжуваш да се брукаш, а воедно и своите колеги од Челзи фан клубот. Мислењата ти наликуваат на 8 годишник кој само за инат пишува нешто без притоа да каже нешто интелегентно и некој податок и факт да спомне.
Ако некој нема видено, еве ти навивач за Челзи во Абрамович ерата, никако пред тоа.

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Другарче убедливо и убедливо продолжуваш да се брукаш, а воедно и своите колеги од Челзи фан клубот. Мислењата ти наликуваат на 8 годишник кој само за инат пишува нешто без притоа да каже нешто интелегентно и некој податок и факт да спомне.
Ако некој нема видено, еве ти навивач за Челзи во Абрамович ерата, никако пред тоа.
О друже да знаеш само ти јас од кога сум за Челзи ехеее не викам не вас не ви е лесно брат па што се тешите вие не ви требало играчи вака така а вушност само се правдате (како да не сакате засилувања) еден Бербатов па и тој неможете да го донесете тоа е брат не ви е лесно ама секогаш сме тука ние со вас не се секирај барем гледај како Челзи ите кон тронот и радувај се:wink:

G

Gray Foxx

Гостин
О друже да знаеш само ти јас од кога сум за Челзи ехеее не викам не вас не ви е лесно брат па што се тешите вие не ви требало играчи вака така а вушност само се правдате (како да не сакате засилувања) еден Бербатов па и тој неможете да го донесете тоа е брат не ви е лесно ама секогаш сме тука ние со вас не се секирај барем гледај како Челзи ите кон тронот и радувај се:wink:
Си чул за интерпункциски знаци???
Текстов како целина ти е адекватен на 0 како бројка. Ништо. Ако ти треба превод.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
nikle22, пак ќе ти речам, пишувај со нормален фонт.

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Си чул за интерпункциски знаци???
Текстов како целина ти е адекватен на 0 како бројка. Ништо. Ако ти треба превод.
Сум чул бе. Да не треба и да ти се правдам професоре. Еве од сега само за тебе ке пижувам по сите прописи, не само тоа ти ќе ми бидеш пример многу сакам да се угледам на еден успешен фан на лузерски клуб....
Абе заборавив не сте вие криви што Манчестер е слаб ти само навиваш за него, фала за нулата го ценам тоа:tapp::tapp::tapp:

G

Gray Foxx

Гостин
Сум чул бе. Да не треба и да ти се правдам професоре. Еве од сега само за тебе ке пижувам по сите прописи, не само тоа ти ќе ми бидеш пример многу сакам да се угледам на еден успешен фан на лузерски клуб....
Абе заборавив не сте вие криви што Манчестер е слаб ти само навиваш за него, фала за нулата го ценам тоа:tapp::tapp::tapp:
Извини Mr. Juventus and Chelsea are special :pos2::pos2: ако те навредив.
Ако сакаш да се угледаш на според тебе фан на лузерски клуб, тогаш што кажува тоа за тебе како личност?
И да не сме ние криви што Манчестер е 'слаб', Челзи е крив. ;)
За нулата повели и другпат. Секогаш сакам да ги исправам изгубените душички по форумот. :smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Извини никле ама премногу го тупиш.

Како прво, нема слаби тимови, сите се јаки, некои јаки, некои појаки од нив, а чим викаш Манчестер е слаб објасни што за тебе е слаб и зашто мислиш дека е слаб.
Тимот што освои Премиерлига и ЛШ е слаб, браво.

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Па слаби се бе брат не им даваат да јадат:pos2:што да им правам кога не им даваат да јадат не сум ви јас крив

А тоа не важи за сите навивачи јас немам со сите нешто само овој дотичниот госпдин Дено.... мн збори. А да ти кажам ако имаш нешто против Челзи и Јуве тоа е твоја работа брат , секој си навива за кого сака јас навивам за нив и така и ке биде и не ти реков ти да не навиваш за Манчестер така да немој мн мн да збориш:tapp:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Ајде објасни му во што е Челзи подобар од Манчестер????

во постење во титули тоа знам,50 години чекавте на Роман да ви ја купи Премир лигата.Во тие 50 години некој поголем успех???Тешко да се споредуваат Челзи и Манчестер.Тим кој е во фокусот на вниманието само 4-5 години и тим кој стално е во прв план веќе 40-50 години и повеќе...

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Па во тоа е големината бе брат. Јас не зборам за минатото, секоја чест на Манчестер има големо минато зад нив.. Збориме за суровата сегашност.Сегашност во која еден просечен клуб успеа за 4 години на сите да им го сфрти вниманието, да стане поатрактивен од речиси сите клубови кои веке се на чело на лигата со години :smir:

G

Gray Foxx

Гостин
Па во тоа е големината бе брат. Јас не зборам за минатото, секоја чест на Манчестер има големо минато зад нив.. Збориме за суровата сегашност.Сегашност во која еден просечен клуб успеа за 4 години на сите да им го сфрти вниманието, да стане поатрактивен од речиси сите клубови кои веке се на чело на лигата со години :smir:
Знаеш ли за што беа отпуштени Мурињо и Грант?
Знаеш ли за што е донесен Сколари?
Големината знаеш во што е? Клубот да биде ценет во самото првенство, т.е. во Англија. На тоа цели Абрамович, да игра убав фудбал неговиот тим и да освојува титули со таква игра.
Со кој памет тврдиш дека Челзи игра поубав фудбал од Арсенал и Манчестер? Алоооо. Reality check.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сурова е сегашноста и реалноста!

Сезона 2006/2007

Сезона 2007/2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom