Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Па до пред година и пол, цело време носев саат. Го вадев само кога се туширав. Едноставно неможев да се замислам без саат на раката. Послето се навикнав на мобилниот да го гледам саатот, па и рачниот ми се расипа и одтогаш немам ставено рачен саат.

Едно од нештата шо не можам да ги поднесам.Носев порано, еднаш годишно, мама ко ќе ми ги редеше (да се разбериме, прам муабет за ногу порано :)) и на сред училишен ден ги редев в ташна и ги кршев.
Ме нерврет.Ко си иам мобилен, шо ќе ми е сат.

поседувам Patek Philippe и неможам да си замислам ден без саатот на рака...

Ja po obi4no si nosam od zeleno,bit,kvantashki i drugi pazari so gi ima po skopjevo inace marka so nosam momentalno e Shvajcarski saat.

Имам, претежно спортски, од Интер, Ливерпул итн...

Имам Casio почесто го носам и добар е, а имам и еден Rolex фалш роба хехе:)

Моментално носам Vestal Natural 77 и Rosendahl watch IV (округол), сега за сега се покажуваат добро за цената понатаму ќе видиме.

Продавам рачен часовник.
Casio Edifice Stainless Steel Gents Watch - EF-305-1AV

Нов, не е ставен на рака, со гаранција. На поклон ми беше даден, арно ама дупликат е, пошто веќе го имам истиот модел.

Во продавница е 3500, јас го давам за 2800.

product2_19067.jpg

product1_19067.jpg

product3_19067.jpg

Моментално немам никаков ама сакам како тие фрчко што ги има малце се солени ама убави се

моментално носам јако саатче Calvin Klein Untitled-1.jpg
многу сум задоволен од саатчево ептен ми се свиѓа :smir:
и многу сакам да си колектирам саатчиња да правам колекции здравје понатака :)

Си имам мобилен за да гледам колку часот.
Часовник немам навика да носам.
Алки можам да носам ,од почеток до крај на рака , ама часовник некако тешко ми е и ми смета во одење .
Не верувам дека некогаш ќе имам потреба да купам .

Иам Casio веќе 5-6 години, прва лига саат..

Непотребно ми е а и малце ме нервира да носам нешто на рака, на врат или слично...

Ne nosam saat, me nervira, i da stavam za 2 minuti me faka nervoza i go vadam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom