Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
ajde vo pohod na novi tri boda protiv milan ,pa posle out anceloti pa sledi rajkard na negovo mesto pa posle ronaldinho nema da capni na teren dur e toj tuka....pozzz

Роналдињо продолжил со лудување до доцните часови,Кака не е во форма,Пато го мрзело да тренира,Пирло и Гатузо се повредени,нема никаква одбрана штом Фавали најде да се правда пред Пандев дека нема да изгубат...се ова паѓа во вода кога знаеш дека Берлускони е мајсторот за наместени утакмици :)
Ќе видиме дал е така како што мислиш, Гатузо се врати од повредата само Пирло ќе го нема а и одбраната малце по малце ни се комплетира се врати Каладзе тука eе Бонера и Јанкуловски а Кака влага по малце во форма таман да се испуца на вас :)
Ах да Пато го мрзело да тренира (види последен гол денеска)
ajde vo pohod na novi tri boda protiv milan ,pa posle out anceloti pa sledi rajkard na negovo mesto pa posle ronaldinho nema da capni na teren dur e toj tuka....pozzz
луда приказна :pos:

Роналдињо продолжил со лудување до доцните часови,Кака не е во форма,Пато го мрзело да тренира,Пирло и Гатузо се повредени,нема никаква одбрана штом Фавали најде да се правда пред Пандев дека нема да изгубат...се ова паѓа во вода кога знаеш дека Берлускони е мајсторот за наместени утакмици :)
Ајдееее:pos2:
Да бе и Чек Мекурвосек ќе воскресне и сите курви у Милано ќе ги убие:vozbud::vozbud:

Ќе видиме дал е така како што мислиш, Гатузо се врати од повредата само Пирло ќе го нема а и одбраната малце по малце ни се комплетира се врати Каладзе тука eе Бонера и Јанкуловски а Кака влага по малце во форма таман да се испуца на вас :)
Ах да Пато го мрзело да тренира (види последен гол денеска)

луда приказна :pos:

Сега, кажа све.. :pos2:

Ајдееее:pos2:

Да бе и Чек Мекурвосек ќе воскресне и сите курви у Милано ќе ги убие:vozbud::vozbud:
Еј у мој фан клуб нема провокации,дојдов ја на вашата тема да ви го серам ионака посраниот тим? НЕ.
Така да,Фак оф оттука!

Еј у мој фан клуб нема провокации,дојдов ја на вашата тема да ви го серам ионака посраниот тим? НЕ.
Така да,Фак оф оттука!
Е шо толку сереме у твојот фан клуб?
Немаше некоа провокација во врска со твојот поср...:tv:
А мислам дека ти пред некое време провоцираше кај нас
Позз:smir:

Е шо толку сереме у твојот фан клуб?
Немаше некоа провокација во врска со твојот поср...:tv:
А мислам дека ти пред некое време провоцираше кај нас
Позз:smir:
Ја највише го мразам милан,може појќе и од рома па ко што глеаш не провоцирам...
Како и да е глеајте си вашата работа со тимот,остајте ја и останатите фанови на Лацио да си ја гледаме нашата... :smir:

Vo nedela ideme na pobeda.Lazio ke bide noviot sampion na Italija:salut:

Не е ново ова, мислам го даде ова интервју одма после утакмицата со Сампдорија.

па сеа играа со Сампдорија, во неделата, а интервјуво на Ла Гаѕета се појави во Вторникот или Средата, не сум сигурен

Многу неизвесен натпревар во недела, очекувам добра игра на Лацио.
Сепак им давам предност на милан не само поради домашниот терен туку и поради тоа што во моментов се како ранет лав.
Ама фудбал е, не се знае ништо:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom