Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
so ''ma ajde'' ajde klaj odma slika od tebe da te vidime kolku jaka zenska si a ne da pisite gluposti za lugeto. a ne zaboravajte deka mozi i da si gi pronajdite brakata, sestrite ili licno i personalno da se pronajdite sebe si nekade tuka ''da ve remeti'' nekoj
И да се ремети никој со сила не го терал/а да става такви слики на нет.. :toe:Сам нека промисли дали таа слика е за нет или домашна колекција:back:

Озбилно бе ова за ремет е ама не е згодно да му се смејш на некој заради тоа шо е дебел слаб или грд. Смејте се на некој глупав коментар или некоја глупава поза на некоја слика а не на физичкиот изглед на чоекот. Изгледот е таков каков шо е никој не сака да биди грд, дебел итн едноставно тоа е природа. Убаво е кога му се смејш на некој ама не е убаво кога ќе ти се смеат.

so ''ma ajde'' ajde klaj odma slika od tebe da te vidime kolku jaka zenska si a ne da pisite gluposti za lugeto. a ne zaboravajte deka mozi i da si gi pronajdite brakata, sestrite ili licno i personalno da se pronajdite sebe si nekade tuka ''da ve remeti'' nekoj
Кажи каде си очигледно се пронајде и ако не ти се свиѓа тука што мора да влегуваш да гледаш имаш 1000000000 други теми.

Озбилно бе ова за ремет е ама не е згодно да му се смејш на некој заради тоа шо е дебел слаб или грд. Смејте се на некој глупав коментар или некоја глупава поза на некоја слика а не на физичкиот изглед на чоекот. Изгледот е таков каков шо е никој не сака да биди грд, дебел итн едноставно тоа е природа. Убаво е кога му се смејш на некој ама не е убаво кога ќе ти се смеат.
целосно се согласувам со тебе :smir:

prajvat stavi sliki

0001052ut3E.jpg

greota se be lugeto, ne se zaebavajte so niv,ostajte go na mir. ajde klajte sliki od vas da vidime kolku ste opasni pa da pisime po nekoj komentar za vas. STRAMOTA!!!!!!!!!!!!

ако не ви се допаѓа оваа одамна отворена тема, имате потполно право да ја одбегнувате:pipi:

И ај бе како да не го реметиш овега сеа :toe:

Ова е за ремет, и јас признавам како прво ја има клаено истата слика со 8 различни позадини а пак за коментарот под сликата нема зборови со кои можам да ја искажам мојата среќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom