filipmakedonski
Македонец
- Член од
- 25 ноември 2007
- Мислења
- 1.278
- Поени од реакции
- 31
горенаведените дегеноидни претставници на човековиот род со право му се нарекуваат родниниБоки 13 сигурен е дека е единец? 100%?
горенаведените дегеноидни претставници на човековиот род со право му се нарекуваат родниниБоки 13 сигурен е дека е единец? 100%?
Приватен профил , ама не е за лица со слабо срце :nenene:Извинете за линкот, еве го правиот од профилот
http://eimeobukiskeagapose.hi5.com
Луѓе да и ги видите само другите слики...:uvo:
Приватен профил , ама не е за лица со слабо срце :nenene:
http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1907147614&albumId=173432836&ownerId=221217648 ова е нешто што не смеете да го пропуштите на сликава сам дома се смеев минимум саат време:pos2::pos2::pos2:
Леле од вакви лепотици до дечко неможеш да стигнеш. :ija:
Дечкиве ги знам луѓе,кај мене учат.Ова е на екскурзија коа бевме у БудимпештаОвој лево сака да каже:
-Глеј сеа јебо сум, главна фаца, другар ми има пари
Па кој вели дека треба само ненормални да реметиме?Дечкиве ги знам луѓе,кај мене учат.Ова е на екскурзија коа бевме у Будимпешта
Не заслужуваат реметење овие двајца,ок се.
Абе можеби 90 проценти од луѓево на темава не заслужуваат ремет и се ок деца, ама сликите кажуваат нешто друго . Темава е хајфајв ремет а не карактер ремет.Дечкиве ги знам луѓе,кај мене учат.Ова е на екскурзија коа бевме у Будимпешта
Не заслужуваат реметење овие двајца,ок се.
Па кој вели дека треба само ненормални да реметиме?
Не е важно каков е човекот приватно, сликата беше таква и тоа е.Немаме ништо против нив
Исто така тој не го рече спротивното од тоа во вашите постови.Абе можеби 90 проценти од луѓево на темава не заслужуваат ремет и се ок деца, ама сликите кажуваат нешто друго . Темава е хајфајв ремет а не карактер ремет.
П.С. Во саботата во Дебармаало го видов оној Даниел Тигар, реметен исто, ви текнува за кого ви зборувам. Намерно отидов по друга улица, само за да не одам со него, се ѕвери како магаре во шарена врата.
Небесни, што корист може да имаме од тоа да знаеме какви се? Не ќе ги викаме на вечера тие двајца па да знаеме какви се. Нов член е, сепак, му кажуваме како функционира темава.Исто така тој не го рече спротивното од тоа во вашите постови.
Само даде една напомена, со цел да биде од корист.
Сееепак успеа да најде мала теоретска дупка во нашите постови.БравоИсто така тој не го рече спротивното од тоа во вашите постови.
Само даде една напомена, со цел да биде од корист.
Незнам каква ( и дали ) корист ќе имате од тоа да знаете какви се, но знам дека можеби ќе имате корист од тоа да знаете какви не се.Небесни, што корист може да имаме од тоа да знаеме какви се? Не ќе ги викаме на вечера тие двајца па да знаеме какви се. Нов член е, сепак, му кажуваме како функционира темава.