Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
види тоа не е твојот профил, ај види малку поубаво
линкот што е даден води кон НЕПОСТОЕЧКИ профил, така да ти кога си логирана на хи5 и кликнеш на тој линк автоматски се отвара твојот профил, земи одлогирај се од хи5 и отвори го линкот да видеш што ќе ти покаже... се надевам дека разјаснив :)

Да, а ако земеш да го ископираш ЦЕЛОСНО линкот, пошо е поделен на пола ке ти го даде ова
http://www.hi5.com/friend/photos/di...361385694&albumId=225114686&ownerId=299268831

Ама ај пробај копирај го цел....ја дава оваа слика:kesa:

5UoJDu819637-02.jpg

БТВ тука нема ништо за ремет ама има материјал за овие
Заборавив да кажам дека на сликава нема материјал за овие ама на некои слики во другиот албум има:):)

Ајдее цел се здркав:pos::pos:

БТВ тука нема ништо за ремет ама има материјал за овие
Заборавив да кажам дека на сликава нема материјал за овие ама на некои слики во другиот албум има:):)

Ајдее цел се здркав:pos:[/quote]

ај, уживај :pos: нека пише тој што го објави линкот, да ни пообјасни што сакал да ни покаже

Па да се надевам дека згрешив во врска со линкот,сеуште сум логирана и не проверив, а ФЕНОМЕН колку шо те сфатив, ти сметам ,ако грешам кажи и еве ти се извинувам ако лично тебе ти згрешив нешто.

Damn! Stop Fighting! Let's Bet Back To odmazni4ka. :)
Џену дади ни нешто непознато од неа за ремет!:smir:
Но по се мислам да стаиш некоја слика кај што е од половина нагоре, ако сакаш да ја стаиш цела ке ти пише File Is Too Big!:pos:

а ФЕНОМЕН колку шо те сфатив, ти сметам ,ако грешам кажи и еве ти се извинувам ако лично тебе ти згрешив нешто.
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Напомена:Смајлињата горе не значат дека ми сметаш:tv:

OFtuuo272745-02.jpg

Слика од профилот на одмаздни4ка (а вие нешто друго очекувавте?!) :) хахаха

И една “провокативна“ поза:

0RrrwT477928-02.jpg

OFtuuo272745-02.jpg

Слика од профилот на одмаздни4ка (а вие нешто друго очекувавте?!) :) хахаха

И една “провокативна“ поза:

0RrrwT477928-02.jpg
:pos::pos::pos::pos:
Што толку малку има у порцијата бе? Или 10 порции предходно има изедено.:)

Леле што е провокативна позата уффф:drk::drk::drk::drk: леле се запалив:drk: NOT!

3jjxnY175313-02.jpg

после мајмуните и свињите почнаа да се бесат по дрва. само ме чуди како издржала гранкава.:pos2::pos2::pos2:

FDc4yG243266-02.jpg

одмаздни4ка д скара мејкер :) :pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom