Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Нека се јави ако е активна, нема да ја изедеме:) Ама не ми се верува, 12 годишна е сепак(добро и Ентер ќе полни 12 сега:)). Што е најтрагично, сега мислат дека ние на Кајгана сме манијачишта некои.
Барем можеше да ја каже темава, дека ги ругаме таквите, дека имаме и светла страна:icon_lol:
Дај стварно девојчето нека каже кое е па да се запознаеме:pos2:
Бтв фл за видеото
Едит:А девојчето ништо лошо не рече за Кајгана форумот и беше само уклучен а збореше за ланскиот снег:)

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Пријатели and Hi5 SUCK BIG TIME !!!

А и не ми се верува какви неписмени пуштаат на интернет,
Братче ако не знаеш англиски пиши на македонски
Подобро да си бидеш класика отколку имитација на ин....ХАХХАХАХАХА

Член од
4 ноември 2007
Мислења
99
Поени од реакции
6
леееј шо д фак беше тоа на тв за хи5 и некои манијачења и глупости, ке делеле брошури нати го дај ми го......стварно не им ја разбирам финтата, баш она ко у интернет кафе у одредени часови од денот а? хаха:pos2: не им е лесно на тие забеганите...изглеа дека у нивно време немало ххх сајтови, па сеа мислат 9-то светско чудо било......сакс !!

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
леееј шо д фак беше тоа на тв за хи5 и некои манијачења и глупости, ке делеле брошури нати го дај ми го......стварно не им ја разбирам финтата, баш она ко у интернет кафе у одредени часови од денот а? хаха:pos2: не им е лесно на тие забеганите...изглеа дека у нивно време немало ххх сајтови, па сеа мислат 9-то светско чудо било......сакс !!
остај ги мало се збуниле:tapp::tapp:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Малце поише...
Пропаганда !

Кајгана (18+) ќе напраат

С

Спенсер

Гостин
Нека се јави ако е активна, нема да ја изедеме:) Ама не ми се верува, 12 годишна е сепак(добро и Ентер ќе полни 12 сега:)). Што е најтрагично, сега мислат дека ние на Кајгана сме манијачишта некои.
Барем можеше да ја каже темава, дека ги ругаме таквите, дека имаме и светла страна:icon_lol:
ааа нека се јави, после реметење до даска:pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е девојчето криво, криви се новинарите што не знаат што тропаат. Мислат сите сме со блага ретардација да одговориме на меил од типот: Ubav a siok, dajmi msn pu6ti kam.

Член од
20 октомври 2007
Мислења
268
Поени од реакции
5
Уште малце нека подрндаат на вести.. моите ќе почнат да седат до мене коа ќе се уклучувам на мсн - да ме пазат од педофили.
Е така де... шо напраија.. ко вчера да го измислиле интернетот..
Сеа морам да бришам и Мај Чет Логз... и во Хистори кај сум отварала... :(

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Не е девојчето криво, криви се новинарите што не знаат што тропаат. Мислат сите сме со блага ретардација да одговориме на меил од типот: Ubav a siok, dajmi msn pu6ti kam.
Дај стварно девојчето нека каже кое е па да се запознаеме:pos2:
Бтв фл за видеото
Едит:А девојчето ништо лошо не рече за Кајгана форумот и беше само уклучен а збореше за ланскиот снег:)

:helou::helou::helou::helou::helou:

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Абе точно е, ама сега родителиве ќе дигнат узбуна, како што се компјутерски неписмени ќе мислат дека секаде има пеодифили, глупости. Ќе им даделе на родителите брошури, кои сајтови се опасни, кои не, кои да ги посетуваат во кои денови од неделата и во кое време од денот. Кретенизам и ренесанса. Па не сме ние криви што на нивните дечишта разгалени им дале ПЦ и нет на 7 години и не ги контролираат што прават.
И не требаше тоа девојче да збори пред камера, требаше Крејзи ин Лав, колку такви СМОКИ бандити и се убацуваат :pos:
Девојката што збореше е асистентка по информатика на правен на новинарите:wink:

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Муабетов на А1 со сајтовите и оставањето на лични податоци е ист ко оној на баба ми кога неќеше да се доближи до компјутер од страв да не фати вирус, зошто чула дека компјутерите имаат вируси...

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Муабетов на А1 со сајтовите и оставањето на лични податоци е ист ко оној на баба ми кога неќеше да се доближи до компјутер од страв да не фати вирус, зошто чула дека компјутерите имаат вируси...
Мајка ми почна да ми вика да не играм на компјутерот оти од Нико компјутери и кажаа дека фаќале вируси еј:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom