Nemorosus
Маршал Изет Фазлиновић
Сфаќаш дека напнуеш? Иди слушај рап таму и прај днб музика, не се мешај кај шо не ти е работата. Само памет да се солело. Детиште. Филозофијата на металот (онаа вистинската) се коси со рап филозофијата. Зошто е тоа така треба сам да сфатиш, ама зошто си 15 годишно детенце, кое демек може свегде да се пика и мисли дека е кул и „ин“ да се „разбираш“ као демек у свака тема на форумов, не заслужуваш ни да се декларираш као металец. Само набројуеш некои метал бендови као демек „еј видите што слушам“ а нема благе везе. Ако знаеш да наброиш точно со што се карактеризира метал музиката, што ја прае музиката „метал“, кои се карактеристики на секој поголем жанр од металот тогаш ќе можеш колку толку да дебатираш. Ај иди слушај тоа што стварно ти лежи а не да се праеш нешто што не си. Поздрав
Едит:
прв пут ми влезе у око кога го видов овој твој пост, кај што им солиш на луѓето што да слушаа
http://forum.kajgana.com/showthread.php?29263-Слаткар(истика)&p=3973274&viewfull=1#post3973274
Уште сте со тоа rap vs. metal? Мислев минато е тоа, али океј. Иначе океј, ќе одам ајде днб да правам чим ме бркате од темава, хах

А и не ми била таква намерата со тоа Нирвана, али разбирам дека ова е форум и различно се сваќаат пишаните мислења...