Кајгана b.net

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
abe dobro e da se naprave takov server ali koj ima jaka masina i internet?

Многу попаметно е да си играте на ХРАМ дека веќе постои и не се замарате...само ставете таков канал...а можете и бот да оставите на каналот...а ја како и да е одамна сум се откажал од б.нет....сега играм на гг клиент...многу боље... www.gg-game.com <---eve vi za gg-client

Gg-clientot e katastrofa. Mnogu zavisi od kreatorot na igrata. I laguva mnogu povekje od battle.net

Chejo напиша:
Gg-clientot e katastrofa. Mnogu zavisi od kreatorot na igrata. I laguva mnogu povekje od battle.net

lol...ti si katastrofa ocigledno...gg-client laguva ako hostot e nekoj so upload 64...mnogu jasno....delay voopsto nema vaka....lag isto taka nema ako e dobar hostot...a ti garantiram samo si vlegol kaj nekoj filipinec i sakash da nema lag? ha-ha.....battle.net lag nema,toa tocno ama zatoa delay po edno 1-2 sekundi sto se smetaat dobri,i togas si sreken,a najcesto e po 3-4? e toa e tapa....zatoa site turniri sto se international i online se igraat na gg-client,mym prime defending i slicno...

Vo eden od moite prethodni vi objasniv kako funkcionira GGC, a kako eurobattle.net... Nema potreba za kavgi.

Гледам многу се замарате шо како , каде ке се игра , кој ке прави сервер . Наједоставно ке биде да флеземе сите на б.нет одиме /џоин Кајгана и таму колку ке не има ке се договориме и ке испуцаме некоја дота . Мислам толку едноставно нема шо ГГ клиент ниту пак други работи , На б.нет јас со 128/96 нет имам до 100 - 130 пинг а тоа не е многу кажи речи и го нема . така да нема да биде проблем да играме на б.нет

MeToNo1[MkD] напиша:
Гледам многу се замарате шо како , каде ке се игра , кој ке прави сервер . Наједоставно ке биде да флеземе сите на б.нет одиме /џоин Кајгана и таму колку ке не има ке се договориме и ке испуцаме некоја дота . Мислам толку едноставно нема шо ГГ клиент ниту пак други работи , На б.нет јас со 128/96 нет имам до 100 - 130 пинг а тоа не е многу кажи речи и го нема . така да нема да биде проблем да играме на б.нет

Полесно здравје :)

Ај ко ќе има кандидати кажете

А сеа...Да идам Channel и да пишам само kajgana?? или ко ќе влезам на Channel да пишам /join kajgana??

Hahaha... " /join " commandata sluzi za prefrluvanje od eden channel vo drug.

Koga ke vlezes na battle.net, i ke pretisnes chat, pretisni " /help '', i ke ti izleze lista od komandi, ako sakas da doznaes zosto sluzi, pretisni ja komandata ( na primer " /join " )... ke ti napise, ako znes anlgiski nema da imas problemi :)

I jas ke dojdam no ne mozam na b.net ako sakate na ggc.a inace dobar sum vo dota no imam samo 11 godini

Ajde +1 член и јас се пријавувам за бател нет, идам ама не дота обично градење, па ако сакате и дота можи :helou:
А, зошто да не можи да направиме не сервер кајгана туку канал кајгана таму ке ги збираме македонците и сл. ама не е интересно
Ајде некој турнир да се нарпави за обично градење (warcraft) ако сакате гледам од главниве е Мац
Мац што ке кажеш?

PvPGN,е серверот што се користи за Battle.net емулација..
Лагот не зависи од серверот, ниту од хостот, туку од играчот со најслаба конекција, зато што конекцијата е peer-to-peer.

Добро бе xfire, ќе играаме и 1в1 пг, нема проблем :)

Ај денеска одам за Турција, кога ќе се вратам, барај го Tito.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom