Mene ne mi se dopaga mnogu. Igrata treba da e stelt nes ama nikako da se skriam.Ubiam nekoi na zgrada, pominat 10 sekundi nekoi ke go vidi i odma site me pucaat. I so klecenje pak me gledaat a i plus e mnogu teska. Ako ima veter toa snajperot e neprecizen a taa crvenata tocka cas se pojavuva, cas ne.Јас ја играв на пц, интересна е играта има солидна графика.
Се на се добра игра.
ја има на замунда.
Ау ау ау...без зборови.....дај кажи уште некоја обожавам вакви игриShadow ops Red Mercury.....
ова е многу добра.....створена е ко за тебе....
Тапа графика...ножот ептен глупо лета и на чуден начин го фрла.....се криеш зад грмушка типов шо се вика ти гази на нога и не те глеа....крфта ептен детски изглеа....и многу др работи шо видов низ клиповите....Гледам никој не ја спомнува
Sniper Ghost Warrior
само што ја завршив па ја препорачувам.....
Во Splinter Cell игрите некој од стражарите можиш да го следиш 3 километри ако му одиш тивко цело време зад грб. Па пак некои од игрите се одлични, некои многу добри.Тапа графика...ножот ептен глупо лета и на чуден начин го фрла.....се криеш зад грмушка типов шо се вика ти гази на нога и не те глеа....крфта ептен детски изглеа....и многу др работи шо видов низ клиповите....
Одма по графиката.Сенките на Ghost Warrior се ко на Battlefield 2..... некако... не изгледа ко игра од 2010, плус тоа текстурите....уфф
За мене најважна е графиката.....не е најважно дали летаат глави...ако е за така си ја зиам serius sam и ке пукам 24/7....глави колку сакаш:salut:Во Splinter Cell игрите некој од стражарите можиш да го следиш 3 километри ако му одиш тивко цело време зад грб. Па пак некои од игрите се одлични, некои многу добри.
Одма по графиката.
Никој не го кажа најважното, глави летаат?
Со извинување..... но ти не си ја играл играта така да од клиповите не може да се заклучи ништо за графиката......абе ајде од флеш клип донесе суд за графикатаАу ау ау...без зборови.....дај кажи уште некоја обожавам вакви игри
--- надополнето ---
Тапа графика...ножот ептен глупо лета и на чуден начин го фрла.....се криеш зад грмушка типов шо се вика ти гази на нога и не те глеа....крфта ептен детски изглеа....и многу др работи шо видов низ клиповите....
Абе тогаш..глеј си филмови....што се замараш со игри..За мене најважна е графиката.....не е најважно дали летаат глави...ако е за така си ја зиам serius sam и ке пукам 24/7....глави колку сакаш:salut:
Прво не се прави паметен...Со извинување..... но ти не си ја играл играта така да од клиповите не може да се заклучи ништо за графиката......абе ајде од флеш клип донесе суд за графиката
Друго..со оглед дека во последниве месеци нема излезено некој поштен ФПС за РС и ова сега засега е одлично....
--- надополнето ---
Абе тогаш..глеј си филмови....што се замараш со игри..
Во „Сериознен Сем“ голем дел од непријалтелите се веќе обезглавени.Оваа игра кажи ми дали е подбра од сириус сем?НЕ!Зашто?тапа графика...Ако бара некој пуцаљка препорачај сириус сем...многу повеќе глави летаат отколку на оваа игра...
Не сфаќај се буквално зборот ми беше пак летаат крвишта и нонстоп е акција....Во „Сериознен Сем“ голем дел од непријалтелите се веќе обезглавени.
.
.
...
...
...
:pos2:
Те разбрав, ама така да се пошегувам.Не сфаќај се буквално зборот ми беше пак летаат крвишта и нонстоп е акција....
Half-Life 1, Half-Life 2, Serious Sam HD, Quake 4, Doom 3 итн. Фрлај паричка.некое игриче акционо за следнава конф. интел 4 на 3, нешто GHz еднојадрен, рам 512 за графичка нема проблем нова е јака е ддр3 1гб...не ми ги препорачувајте Call of Duty сите ги имам свртено,волфенштајн,крајсис,фар крај,сталкер. ајде да ве видам