Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Да да заборавив. Таман сакав да се корегирам веќе си ме корегирал.

Сепак би сакал да го освоиме купот и ние да имаме некој трофеј. Ако ги стигнеме Силекс имаме само излез во европа, а вака и излез и трофеј
И преку купот идемо директно 2 квалификациско коло, а со тоа подобар противник, појќе публика... :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Криво ми е што неможем да идем денеска, обврске :( А едвај чекав да дојде утакмицава со Пелистер. Ајде здравје, најважно е да тепамо денеска па све ќе биде ок :)

Иначе у денешен МакСпорт пишуеше дека доколку Тетекс и Работнички се договора за друг термин за финалето, може да се презакаже утакмицата. Се надеам дека ќе се смени и ќе се стае да се игра у недела.

--- надополнето ---

Крај, 0-0! Н`Дав црвен у последна минута. Ебемти нигерот :)

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Криво ми е што неможем да идем денеска, обврске :( А едвај чекав да дојде утакмицава со Пелистер. Ајде здравје, најважно е да тепамо денеска па све ќе биде ок :)

Иначе у денешен МакСпорт пишуеше дека доколку Тетекс и Работнички се договора за друг термин за финалето, може да се презакаже утакмицата. Се надеам дека ќе се смени и ќе се стае да се игра у недела.

--- надополнето ---

Крај, 0-0! Н`Дав црвен у последна минута. Ебемти нигерот :)
Трај, ја се надеав дека тој ќе им го стегне, а тој карате пробуел тамо, Бтв добро е што нема да игра наредна утакмица:)

--- надополнето ---

Нека стаа слике ако има од денес.:vozbud:

Z

ziko bt

Гостин
crnecot blage veze nema haha a za sliki ne vervam deka ke ima ne zaprimetiv nekoj deka slika kaj vas

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
crnecot blage veze nema haha a za sliki ne vervam deka ke ima ne zaprimetiv nekoj deka slika kaj vas
За црнецов знаем дека е без врска, него дај кажи каква била атмосферава според тебе, колку смо биле зошто нема уште наши членој вратени:)

Z

ziko bt

Гостин
За црнецов знаем дека е без врска, него дај кажи каква била атмосферава според тебе, колку смо биле зошто нема уште наши членој вратени:)
denes nastrana sedev i od to so zabelezav imavte dobri momenti vo navivanjeto bevte 40-50dusi pocetokot na natprevarot i sredinata na vtoroto poluvreme a Ckembari slaba brojka 100tina dusi,dobra dimnjada i slabo vtoro poluvreme ete nakratko moe mislenje

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
0-0 со пелистер и супер резултат инаку бш ми е криво што не отидов у битола али тоа е + сум малолетен + имав обврске и тоа е инаку колку војводи имаше каква беше атмосферата :smir:??

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
0-0 со пелистер и супер резултат инаку бш ми е криво што не отидов у битола али тоа е + сум малолетен + имав обврске и тоа е инаку колку војводи имаше каква беше атмосферата :smir:??
Па ко што знам не пуштаја под 18 године у случај инцидент да има...Бтв Жико не ми кажа за стаклото хахахаха:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На свака утакмица за разлика од вас, што цела сезона спиете и на крај сакате да славите, ПА КОЈ КУР????:nenene:
Не почнујте за глупости, он сега ќе врати ќе дојда уште 2-3 ќе почнете и вие и пак ќе забегамо од темава. Нивна работа дали иделе да навијаа или не, нас нека не не интересира, да си гледамо за себе. Не пиша ништо лошо...

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Браво за Војводи, за то шо гостуваа во Битола, иако во мал број ( исто и ние бевме малку).
Требаше да се игра недела ќе беше многу, многу подобро. То е то.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Браво за Војводи, за то шо гостуваа во Битола, иако во мал број ( исто и ние бевме малку).
Требаше да се игра недела ќе беше многу, многу подобро. То е то.
А да пишеш нешто за инцидентот што бил, за скршеното стакло на автобусот. Пиши ПП ако сакаш...

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Што да се каже за тоа... излегол некој паметен и за време на натпреварот, фрлил 2 камења и ни скршил еден пенџер од автобусот и си заминал... тоа е тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom