Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
И таке више паднати са Милано би требало да ни ја пушта или да им се фрли некој денар па...
btw отидна Чаплиќ у Милано??
ОДАМНА СА ПАДНАТИ АКО Е ЗА ТОА ТРЕБАШЕ ДА ИМ ЈА ПУШТА И НА ПОБЕДА И НА ПЕЛИСТЕР :toe::toe:

Искрено очекувам да ги победиме Милано,од аспект што не им требаат бодови т.е сигурно ќе играат бараж,па затоа.
А за Чаплич не е отиден у Милано,у Тетекс е.

Состанок! 29.4.2010 (Четврток)

29.04.2010 Во Амнезија во 19:00. Состанок по повод натпреварот со Милано.

www.vojvodi.com

Состанок! 29.4.2010 (Четврток)

29.04.2010 Во Амнезија во 19:00. Состанок по повод натпреварот со Милано.

www.vojvodi.com

Значи ќе се иде у Куманово?? :)
И дан се игра утакмицата у петок заради купот??

Значи ќе се иде у Куманово?? :)
И дан се игра утакмицата у петок заради купот??

Дојди утре и ќе знаеш све =)
Ако не ни одобри Милано да идемо у Куманово,би требало да се праа маице за наредна среда за купот. Затоа дојдите свите утре да видимо што како.

нема да одобри управата на милано да идемо лани ги пушти комити и знаето што се деси :toe::toe: :toe:

би требало да се праа маице за наредна среда за купот. Затоа дојдите свите утре да видимо што како.
значи конечно и маице нови :vozbud:

Милано пробуваат да се уиграат за баражот најдобро што можат, нема да пуштат никому ништо. Тоа ќе ви биде многу тешка утакмица. Ама сите бодови ви се битни, нема попуштање... No pasaran!!! :)

Милано пробуваат да се уиграат за баражот најдобро што можат, нема да пуштат никому ништо. Тоа ќе ви биде многу тешка утакмица. Ама сите бодови ви се битни, нема попуштање... No pasaran!!! :)
ipak mislim ce tepa teteks:smir:

Не веруем да даваа ипак е само една утакмица и затоа, а и петок е, и таа емисијата спорт,музика,спорт им е само у субота и недела мислим
Гледајте на www.rezultati.com резултатот и:toe: :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom