Што ви е најчудно во сонот?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
I mene mi se slucuva toa i ne svakam kako e mozno???izgleda odgovorot e poradi nekoja visa sila :toe:

Абе чудно ми беше сонував нешто за во училиште и утредента кога отидов на училиште се случи нешто што го имам видено.. тоа ми се има случ4но неколку пати до сеа и се чудев кај го имам видено тоа но ми текна дека тоа го имам сонувано:toe:

Абе чудно ми беше сонував нешто за во училиште и утредента кога отидов на училиште се случи нешто што го имам видено.. тоа ми се има случ4но неколку пати до сеа и се чудев кај го имам видено тоа но ми текна дека тоа го имам сонувано:toe:

Дежа ву. Не мора да си сонувал нешто за кога ќе се случи да имаш чувство дека веќе се случило, ама може и така, да сонуваш, па да се случи. Е тоа е многу морничава работа :vozbud:

Mene najcudno mi e toa sto poveke sonovi sonuvam.Eden ke zavrsi drug ke pocne pa tret i se budam, i na site 3 mi teknuva :vozbud:

хмм ... читам од преска дека не сте имале случај да паднете во сон итн .. епа еднаш сонував дека ме брка еден мафијаш, поим неам која беља сум ја направил ама нема врска .. и бегам ја од него и тоа се дешава баш у моето маало .. типот извади пиштол и ме застрела у ногата .. и сега паѓам ја на земја ама пошто никогаш у живот не сум бил застрелан, не знам какво е чувството .. и поради таа глупа психа дека ако си застрелан не можеш многу да се движеш, ја само лазев по земјата и не можев да станам .. е тек после се разбудив :)

Да да и мене ми се има слчувано тоа и се чудам кај сум го видол тоа и ќе ми текне дека го имам сонувано :>)

Еве и ја да кажам една случка..

Сонував како одиме јас и едно мое другарче накај школо и правиме нешто муабет за некоја игра (не ми текнува која) и како одеднаш поминува бела кола со многу голема брзина пред нас и другар ми го пцуе. По 5 секунди колата прави сообраќајка и возачот починува на лице место! Истиот ден тргаме накај школо ја и другаров и јас му го раскажував сонот, он само се насмеа. После 5 мин, на главната улица пред нашето школо, бум се деси сонот..
не ни се веруваше ни на двајцата, ама тоа е тоа :)

Поздрав!

Најчуден сон ми беше еднаш пагам од висока зграда и паднав долу ништо не ми е пак одам хаха тогаш најмногу сум се смеел :):):).А сум сонувал некој работи кој се случуваат ден денес сонот е чудна работа...

Да и мене ми се има случувано еднаш сонував како се скарав со една другарка после 3 недели стварно се скарав ама тоа одамна... :)

Ретко сонувам ама тоа што го сонувам секогаш и се остварува во реалноста.Како што растам и станувам свесен ме фаќа страв на моменти и гледам да памтам што сонувам ако е нешто лошо ако можам некако да го избегна или спрачам. А исто така имам неверојатна интиуција. А и дежа ву е речиси секојдневие за мене се некој познати ситуации познати случки итн.

wow...se pronajdov sebesi...mi se ima deseno toa...ama steta so nemam primeri:S...:toe:

Често сонувам меѓутоа не ми се случило да приметам дека сум имал да речеме визија за нешто.

а ја што сонував дека правам журка и нема да ми дојдат луѓе и нема % да добијам...а стварно може ке правам журка на оа место во сабота...па сеа ако не ми дојдат :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom