Зошто сакаме жена/маж кои што се во брак?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Dzish напиша:
Незна ова мене некако ми изгледа глупо. Никогаш не сум посакал туѓа девојка а недај боже мажена. А не дека нема луѓе што ги копка... Според мене треба нешто да ти фали кај партнерот за да го побараш кај друг/а. Искрено лекот е во разговор а не превара!

Што ако не знаеш дека таа била туѓа, си бил со неа си се забавувал, се ти изгледало совршено, си се заљубил во неа си викаш оваа е таа што ја барав и на крај ја дознаваш целата вистина :nesvest: ?.
Ова не важи само за џиш ами за сите!

zafrknata напиша:
Што ако не знаеш дека таа била туѓа, си бил со неа си се забавувал, се ти изгледало совршено, си се заљубил во неа си викаш оваа е таа што ја барав и на крај ја дознаваш целата вистина :nesvest: ?.

...epa u toj sluchaj ke si napraish kaklulacija i ke go izberesh od dvete zla pomaloto...taka.:uvo:

Ljupco напиша:
...epa u toj sluchaj ke si napraish kaklulacija i ke go izberesh od dvete zla pomaloto...taka.:uvo:

Не знам дали примети ти ја сакаш девојкава.

zafrknata напиша:
Не знам дали примети ти ја сакаш девојкава.

...eve be zlato ke ti odgovoram,poshto gleam deka ne me chitash megu redovi...ima edna izreka sto vika vaka...
"Ljubi-Ljubi al glavu ne gubi"...ili ushte edna..."nowhone are wise or bold who fall into the abyss"...toa e toa.:toe:

Ljupco напиша:
...eve be zlato ke ti odgovoram,poshto gleam deka ne me chitash megu redovi...ima edna izreka sto vika vaka...
"Ljubi-Ljubi al glavu ne gubi"...ili ushte edna..."nowhone are wise or bold who fall into the abyss"...toa e toa.:toe:

абе злато ти мене ми одговори ама за јас пак да си прочитам меѓу редови :pos:
Значи не признаваш љубов?

Ljupco напиша:
Ljupco напиша:
...ima edna izreka sto vika vaka..."Ljubi-Ljubi al glavu ne gubi"...ili ushte edna..."nowhone are wise or bold who fall into the abyss"...toa e toa.:toe:

Ова кажано во врска со љубовта е булшит на квадрат!
Сум љубела страсно, силно, топло, нежно, интензивно, не една, туку три глави сум губела, сум летала угоре кон Сонцето и удолу во црни темници каде и Луцифер се плаши да појде. Сум паѓала во амбиси и провалии, кичмата сум ја кршела, крв сум плукала, болка до изнемоштеност, за да на крајот станам, истресам прашина од себе и прашам......кога пак?

Љубовта е за храбрите, за оние кои знаат да чекорат со насмевка на ивицата од карпата. Не е секој способен тотално да ги ослободи емоциите и да се предаде целосно и потполно. Во љубовта не се влегува вкалкулирано и со пресметки за ризикот. Тоа веќе не е љубов, туку математика.

P.S. Малку е офф-темава, ама вакви сфаќања за љубовта ми ја креваат косата на главата.

...:back: ...hahahaaaa...ok ok...steady...no problemo girls...love in the air with you ...and i can feel it...:nesum: ...

Штом можела да излаже еднаш... Ке може уште 100 пати. Дефинитивно има работи преку кои неможам да преминам а лажењето е прво на листата. Колку сака нека сум заљубен таа мене не ме заслужува!

Na takvo nesto nikad ne bi pomislil ne pa da poglednam po nekoja mazena bog da cuva od tolku devojki na celata planeta jas da se pletkam po mazeni NE FALA ne sum spletkagija za mene se ludi tie sto se vpletkuvaat vo brakovi nemaat mozok definitivno

Имав еден женет и беше супер.Работата беше за секс,се разбира.Се разделивме поради една неочекувана работа

Имав еден женет и беше супер.Работата беше за секс,се разбира.Се разделивме поради една неочекувана работа

Овие се најдискретните мажи на светот нели :)

Sakav da prasham zoshto lugeto shto(kako jas) ne se vo brak pre bi imale sex so chovek koj e vo brak? Zboram za sex ne za nekakva vrska ili psotojano gledanje!

секое правило има исклучоци, но жените сакаат женети мажи од следниве неколку причини:

1. женетите мажи се дискретни (тоа и ти го напиша)
2. женетите мажи имаат поголемо искуство, па сексот со нив е подобар, а и останатите интимни работи, како ситно цвеќе овде, масажа онде, ...
3. женетите мажи спремни се да потрошат повеќе за жена, а сите знаеме дека жените многу сакаат поклони
4. се создава некоја мистичност, која ја сакаат 20% од жените

Divina culpa mea!

Готово секој во својот живот барем еднаш помислил на некое љубовно злосторство.
За несреќа, понекогаш имаат перфектен тајминг нештата кои што се поврзани со тоа злосторство. А вака, да се генерализира дека секој сака маж или жена кој/а што е во брак не е точно и добронамерно.
Случаеви не се сметаат за закон. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom