Mercedes

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Мислам дека нема ништо боље од оваа марка.Има и други ко мене кои би трампале жена,деца ма и поширока фамилија за нешто вакво...

mercedes-benz_s600_2007_saks_fifth_avenue_signature_edition.jpg

mercedes_slr_mclaren.jpg

Mercedes-GL500-IMG_8204.jpg

Се прикључувам кон фан клубот на срце ми е новата Ц класа

Овие новиве се добри... Ама ваков би возел побрзо одколу овие на сликиве. [img=http://img453.imageshack.us/img453/2976/mercedesjpgfoto1220904ug0.th.jpg]
Имаше ваков еден во Магарево во црквата Богородица. Газдата не го даваше за жива глава и го возеше. Што се деси со него појма немам еве неколку години го нема низ Битола.

Абе мерцедес си е мерцедес. Најдобрата кофортабилна кола со солидни перформанси, создадена за уживање. Инаку ги сакам C и E класите од мерцедес најмногу.

Закон кола ..... мммм да ја продам куќана и еден бубрег можда ќе можам да си ја купам

Џиш, кај мене у маалово има еден таков црн, како на линкот што ти е...За жива глава не го дава типот, пензионирано воено лице од ЈНА иначе...

Mercedes_AMG_450.jpg

Mercedes%20Benz%20Concept%201%20-%201024x768.jpg

mercedes_benz_ocean_drive_27_12_06.jpg

2008-Mercedes-Benz-P8.jpg

mercedes-sls.jpg

Поубави коли, немам видено! Има едни до нас шо живеат, али не се од тука црн преубав!

Еј ама мерцедеси сте ставиле,глава боли.....
инаку од сите мерцедеси незнам зашто ама овој ми е најмил.

mercedes%20b%20class.jpg

Струмикс напиша:
Џиш, кај мене у маалово има еден таков црн, како на линкот што ти е...За жива глава не го дава типот, пензионирано воено лице од ЈНА иначе...
Па и војно лице... Тие се најлоши луѓе што постојат. Незнам зошто ама тоа е. Од него нема шанса некој да го купи мерцедесот. А мислам дека 180 или 190 дизел беа.

пемногу скапо за мене... дури и некој гратис да ми дава мерцедес ке немам доволно за да го одржувам...
во секој случај ми се допага Б180 мерцедес...
Mercedes%20A-class%20New.jpg

а од џиповите МЛ400
11.ml400.rent09:06_280.jpg

Dzish напиша:
Овие новиве се добри... Ама ваков би возел побрзо одколу овие на сликиве. [img=http://img453.imageshack.us/img453/2976/mercedesjpgfoto1220904ug0.th.jpg]
Имаше ваков еден во Магарево во црквата Богородица. Газдата не го даваше за жива глава и го возеше. Што се деси со него појма немам еве неколку години го нема низ Битола.
Зависно од тоа у каква состојба е возилото, сигурно не би можела реална цена да се формира за таков раритет кај нас. Затоа ни за жива глава не би ги продале луѓето, што после да купат со тие пари?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom