K
kalimer0
Гостин
Мачор - Фигаро
Абе и ја исто имам едно жолто старо мачориште Коле се вика,имав и друг - тој Живко се викаше.Е сега ти можеш да одиш со иста варијанта како мојата,или да пробаш нешто поотмено и classy како на пример: Спирко,Ставре,Страхил,Веле,Стоилко,Анѓеле,Панајот,нешто во тој стил.Дајте едно име бе за малоцот мој? Жолт е целиот и има гоооолеми влакна и звер е едноставно.Неможам да му смислам име а дома му дале некое педерско име од комшии му го дадоа тоа и никако неможам да го запамтам.Јас си го викам лаву мој.Стварно личи на лав целиот таков ураснат жолт.Од малецко јаде глувци по надвор ловеце прва лига и врапци видов пред некоја недела фатил некој.Да го пуштам и у африка ке се снајде и ке преживеее.Дајте некое опасно име не ми текнува ич...
Коле звучи јако.Кољачот нели хехе, другиве ми се некако износени имиња.За стари мангупи, а мојов е нов во бизнисот.Копиљ, уште незнае да си затрупа кај што ке се посере.Ке му најдеме некое почетничко ама што ветува..Абе и ја исто имам едно жолто старо мачориште Коле се вика,имав и друг - тој Живко се викаше.Е сега ти можеш да одиш со иста варијанта како мојата,или да пробаш нешто поотмено и classy како на пример: Спирко,Ставре,Страхил,Веле,Стоилко,Анѓеле,Панајот,нешто во тој стил.
Па ако толку сакаш да го викаш Лав може да го крстиш Лав на Шпански.Дајте едно име бе за малоцот мој? Жолт е целиот и има гоооолеми влакна и звер е едноставно.Неможам да му смислам име а дома му дале некое педерско име од комшии му го дадоа тоа и никако неможам да го запамтам.Јас си го викам лаву мој.Стварно личи на лав целиот таков ураснат жолт.Од малецко јаде глувци по надвор ловеце прва лига и врапци видов пред некоја недела фатил некој.Да го пуштам и у африка ке се снајде и ке преживеее.Дајте некое опасно име не ми текнува ич...
Да не ти се собираат и други мачки во двор за да какаат во тоалетот на Коле ? :pos2: (ти текна на рекламата)Абе и ја исто имам едно жолто старо мачориште Коле се вика.
Имаш Пудла?пудлицата - пуканка