Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Слегнав една програма ASIO4All али не сака сега инсталацијата да се избриша ... вели се користи за друга програма...сл....што да направам за да ја избришам???

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
^ Под инсталација мислиш на самиот setup што си го симнал ? или не ти дава да го анинсталираш драјверот ?

Ваљда на првото мислиш... unlocker ќе ти заврши работа.

V

Viktor g

Гостин
Слегнав една програма ASIO4All али не сака сега инсталацијата да се избриша ... вели се користи за друга програма...сл....што да направам за да ја избришам???[/Q Рестартирај го компјутерот или со ctrl alt delit takst menagment prosesing и ќе најдеш како се вика програмата и ќе направиш end task и би требало да ја избришеш

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Корисете ја општата тема за помош. Споена со истата.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ќе може ли некој да ми даде линк од програмот што беше за сечење на клипови, односно повеќе видеа да се сместат во едно, како микс еден вид. Поздрав.
Start > All Programs > Windows Movie Maker :)

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Eден совет може? :) Која е најдобра програма за режење и копирање дискови освен Неро??
Велам освен Неро затоа што имам проблем со него не можам да ја инсталирам новата верзија - ми вика дека треба прво да го деинсталирам старото Неро, јас тоа не можев да го направам (не знам зошто, кога пробував ми велеше дека сум имал некои corrupted files или не знам што и не можеше да се деинсталира) па затоа ги исбришав фајловите на Неро во Мај Компјутер>Програм Фајлс и повторно истото ми го пишува кога сакам да го инсталирам новото.
Затоа барам друга програма за копирање и режење. Благодарам однапред :)

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
@ TheChosenWizard

ImgBurn, Ashampoo Burning Studio итн.

За деинсталирање на нерото ќе си симнеш Nero General Clean Tool за да ги исчисти остатоците од инсталацијата во регистри и сл.
Плус симни си и CCleaner и исчисти и со него.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Eден совет може? :) Која е најдобра програма за режење и копирање дискови освен Неро??
Велам освен Неро затоа што имам проблем со него не можам да ја инсталирам новата верзија - ми вика дека треба прво да го деинсталирам старото Неро, јас тоа не можев да го направам (не знам зошто, кога пробував ми велеше дека сум имал некои corrupted files или не знам што и не можеше да се деинсталира) па затоа ги исбришав фајловите на Неро во Мај Компјутер>Програм Фајлс и повторно истото ми го пишува кога сакам да го инсталирам новото.
Затоа барам друга програма за копирање и режење. Благодарам однапред :)
powerISO -многу поедноставна и практична..има и други,ама за мене оваа е респект

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Zosto koga skrolam na firefox i explorer mi se mrda delce po delce od stranicite .. Fala

Член од
12 септември 2008
Мислења
324
Поени од реакции
44
Zosto koga skrolam na firefox i explorer mi se mrda delce po delce od stranicite .. Fala
а на фолдер на нешто не ти прави така??? да не ти е процесорот 100% или драјвер од графичка да не немаш инсталирано :)

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.566
Поени од реакции
4.540
Вака сега...кога играм World Of Warcraft на некои 2 или 3 минути добивам досаден звук од куќиштето или PC Case ако не ме разбра некој...
Дали можат да се исклучат некако тие звуци?

M

Mr.InF3ction

Гостин
Вака сега...кога играм World Of Warcraft на некои 2 или 3 минути добивам досаден звук од куќиштето или PC Case ако не ме разбра некој...
Дали можат да се исклучат некако тие звуци?
А да пробаш да исчистиш кулерите и општо внатрешноста на пц то.

V

Viktor g

Гостин
мала помош имам превод на филм и кога го гледам на пц се е ок ама го конвертирав за на двд со ConvertXtoDvd 3 и цел е коцки и квадрати ве молам за помош

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
мала помош имам превод на филм и кога го гледам на пц се е ок ама го конвертирав за на двд со ConvertXtoDvd 3 и цел е коцки и квадрати ве молам за помош
DVD-to ne go podrzuva toj font (smeni font)

Kajgana Shop

На врв Bottom