Слегнав една програма ASIO4All али не сака сега инсталацијата да се избриша ... вели се користи за друга програма...сл....што да направам за да ја избришам???[/Q Рестартирај го компјутерот или со ctrl alt delit takst menagment prosesing и ќе најдеш како се вика програмата и ќе направиш end task и би требало да ја избришеш
Start > All Programs > Windows Movie MakerЌе може ли некој да ми даде линк од програмот што беше за сечење на клипови, односно повеќе видеа да се сместат во едно, како микс еден вид. Поздрав.
powerISO -многу поедноставна и практична..има и други,ама за мене оваа е респектEден совет може? Која е најдобра програма за режење и копирање дискови освен Неро??
Велам освен Неро затоа што имам проблем со него не можам да ја инсталирам новата верзија - ми вика дека треба прво да го деинсталирам старото Неро, јас тоа не можев да го направам (не знам зошто, кога пробував ми велеше дека сум имал некои corrupted files или не знам што и не можеше да се деинсталира) па затоа ги исбришав фајловите на Неро во Мај Компјутер>Програм Фајлс и повторно истото ми го пишува кога сакам да го инсталирам новото.
Затоа барам друга програма за копирање и режење. Благодарам однапред
а на фолдер на нешто не ти прави така??? да не ти е процесорот 100% или драјвер од графичка да не немаш инсталираноZosto koga skrolam na firefox i explorer mi se mrda delce po delce od stranicite .. Fala
А да пробаш да исчистиш кулерите и општо внатрешноста на пц то.Вака сега...кога играм World Of Warcraft на некои 2 или 3 минути добивам досаден звук од куќиштето или PC Case ако не ме разбра некој...
Дали можат да се исклучат некако тие звуци?
DVD-to ne go podrzuva toj font (smeni font)мала помош имам превод на филм и кога го гледам на пц се е ок ама го конвертирав за на двд со ConvertXtoDvd 3 и цел е коцки и квадрати ве молам за помош