- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
За XP еве ја постапката во 5 чекори.XP , domasen PC ne mi e potrebno ova user account , moze da ne se pojavuva
За XP еве ја постапката во 5 чекори.XP , domasen PC ne mi e potrebno ova user account , moze da ne se pojavuva
немој, бара искуствоkako da go formatiram kom ????
Зависи како си го изрежал цд-то... Ако си го копирал првин старото цд во пи--си, па после обично си го изрежал не може така... Си требал да направиш Copy CD ми се чини дека се викаше опцијата во Nero-то.дали некои знае да каже до што е проблемот и зошто неможам да го ставам windosw 7 на мојот компјутер: знаци го изрежав на двд и ставив двдто во двд ромот и рестарт потоа F8 и го одбрав двд ромот но немаше никакви знаци дека има двд потоа истито го пробав но со XP и се си одеше нормало значи до што е проблемот и ако може да каже дали е исто инсталирањето за хп и 7 и ако не е исто како е за 7
Како што пишуваш големината од 4.5 ГБ и не може да се собере на ДВД.јас симнав зип формат од замунда и е околу 4.5гб а ја изрежав како data dvd
Како што пишуваш големината од 4.5 ГБ и не може да се собере на ДВД.
ne sega vidov i go pisuva kako win.rar koga probav da go extraktiram pravi extract samo na readme na drugoto nesaka
неможеш преку зип формат мора двд шо го изрежеш да биде бутабилно , а ако незнаеш тоа да го правиш изрежи го како дата двд ама мора да биде .iso фаил најди некој торент со кој ке биде iso.