Најглупите прашања...

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Да бе. Обично постарите не прашуваат нас младите. И многу ме нервира прашањево. Чиј си бе ти? Му велам абе не ги знаеш, а тој-абе кажи кажи, мора да ги знам.И ќе му кажам чиј сум, -Хмм, па не ги знам:tapp:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Koa kasnish na cas i te prasue profesorkata " Kaj beshe ti do sea?!" <=-- i so kur saka sea? da i odgovoram?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Најглупо според мене е Спиеш ли ? па глеаш шо праам ебате шупаците :tapp:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Si slushal muzika?.........blok i delete na 4ovekot.......
лол првшат слушам за вакво прашање:pos2:
иначе глупи ми се
шо праиш
како си
чив си ти
кај си бе
и ја по некокаш поставувам некои :pos2:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
кога ќе те прашаат - спиеш? и ако не одговориш уште 352 пати ке те прашаат, дури не те разбудат:tapp:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Со ташна идем накј школо и некој ќе ме види и ќе ме праша ,,кј идеш, у школо,, а тоа појќе пута исти луди пак ме прашаа истото.

Член од
31 август 2008
Мислења
47
Поени од реакции
1
ne ne ne.....Najglupoto prashanje e koa ke se sretnesh so nekoj na ulica (ili ne e vazno kade ali se gledate) i koa ke ti go postavi prashanjeto!
-* Shto PRAVISH ?!*

nemam komentar najglupo prashanje definitivno :smir:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Најглупо ми е кога да речеме седиме со некоја другарка на кафе и минува некој познаник и во исто време колку за да започне муабет или за да се поздрави нè прашува „Што правите?“ и во исто време и една од нас го прашува истото и после сите ја имаме онаа дебилна насмевка на себе. :pos:

Исто многу ме нервира кога на MSN веќе нема што да се прави муабет и „ај сега ти што ќе кажеш друго“ и „што ќе се пофалиш“ а прв пат разговараме. Или некој од друг град кога ме прашува „А слушам добри девојки имало во Струмица, точно ли е?“ :nesvest:

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Еден мал пример можи бега малку од темата ама интересно е
Пишев порака кај другарка ми: Ке поминам сега за брзо, ако не спиеш титни ми еднаш, АКО СПИЕШ ТИТНИ МИ ДВА ПАТИ... И сама не знам како мислев да ми титни ако спие :)

Kajgana Shop

На врв Bottom