Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Тава дете ништо чудно да стане највисокио човек у свето :nesvest::nesvest::nesvest: Или нешто слично како Јао Минг ... Незнам само как немоо срам :kesa::kesa::kesa: :salut:

Тимот на Цедевита минатата година кога играше со нас во ФИБА ЕВРО купот имаше буџет од 1.500.000,00 Евра!!! Црнецот го земаа за да им игра во ФИБА ЕВРО купот бидејќи се надеваа дека ќе не минат и ќе играт против РОСТОВ и сметаа дека ќе им треба за у ПЛЕЈ-ОФ натпреварите. Потоа мислам дека го пуштија црнецот во Турција. Само за споредба , за Цедевита знам 100% оти СЛАВЕН РИМАЦ зима 15.000,00 Евра плата ... не ме питај од дека знам, едноставно знам.

Аман беее .... ного “метла“ тај ... Со тебе да не беше тава дете у Шпанија па го гледа как играа....
Не бе читах негде (незнам дека беше)как Жељко Обрадович го фале и вика ако продолже да тренире оти ќе стане еден од најдобрите центри во европа...И почнах да терам,и најдех го у Панатинаикос...2.06 94година....:nesum:

За негова возраст детето е сварно ного високо. ( 2.06 1994 год ) :nesvest::nesvest:

Тава дете ништо чудно да стане највисокио човек у свето :nesvest::nesvest::nesvest: Или нешто слично како Јао Минг ... Незнам само как немоо срам :kesa::kesa::kesa: :salut:

Зашо да му е срам ?

Ајде сега оставете го него..Само ви дадов еден играч(дете)2.06 зошто многу баравте 2.06:pos2::pos2:...Отидовме многу оф топик ајде:wink:

Добро ај ти кажи како се вика нашиот плеј што ке пристигне во Струмица ?

Добро ај ти кажи како се вика нашиот плеј што ке пристигне во Струмица ?
Абе сварно тешко име беше забравих му го....Ја Кон-Ан ако знаа как беше нека каже:pos2::pos2:
П.С Не е проблем за височина ак сакате ќе ви најдам и 2.10 до 18 години :pos2::pos2:

Абе сварно тешко име беше забравих му го....Ја Кон-Ан ако знаа как беше нека каже:pos2::pos2:
П.С Не е проблем за височина ак сакате ќе ви најдам и 2.10 до 18 години :pos2::pos2:

Се заебаваш ?

Как ќе наа слика ак не мо знаа името... ??

e stvarno ne mee jasno kak ke se napraa tim vaj godina koo ima samo 6 makedonci i 4 stranci ak doot i ke se 10 emi use 2 dek ke najdat ?? aj nekoj neka mi go objasne tava ?//

a hristov so znaa znaa se ama nis ne otkriva :nenene:

:pos2::pos2::pos2::pos2: Мкамец е ... На кој е изникнал незнам :pos2::pos2::pos2::pos2: Dont се wory ќе се донесат уште 2-3 странци и ако останат тии 2 ...

:pos2::pos2::pos2::pos2: Мкамец е ... На кој е изникнал незнам :pos2::pos2::pos2::pos2: Dont се wory ќе се донесат уште 2-3 странци и ако останат тии 2 ... и + 2 повратници ... :smir: А кој вика оти нема јаки повратници мислам оти греше ... И ако не ги знаат :smir:
abe kak veke ima 2 stranci latovic i bosnjak emi znaci reba use 2 stranci i 2 povratnici ... a koi ke se tie ludi koi ke se vrnat od stranstvo ???? aj kazi mi ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom